Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Bakan Müezzinoğlu, Kurban Bayramı mesajında, “Sevginin, şefkatin, kardeşliğin, dayanışmanın arttığı, paylaşmanın daha bir anlam kazandığı...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Bakan Müezzinoğlu, Kurban Bayramı mesajında, “Sevginin, şefkatin, kardeşliğin, dayanışmanın arttığı, paylaşmanın daha bir anlam kazandığı Kurban Bayramı’na ülkemizde yaşanan üzücü terör olaylarından dolayı buruk bir şekilde giriyoruz. Ülkemizin ve İslam dünyasının çok zor sınavlardan geçtiği bu günlerde tarihimizin, ecdadımızın ve aziz şehitlerimizin bizlere yüklediği mesuliyetin gereği olarak Müslüman kardeşlerimizle tam bir birlik ve kardeşlik duygusu içerisinde hareket etmeli, mazlumlara, yetimlere ve ezilenlere şefkat elini uzatmalıyız. Bu vesileyle evlerinden, yurtlarından, topraklarından ayrılmak zorunda bırakılarak ülkemize sığınan mazlum kardeşlerimizi de unutmamalıyız” ifadelerini kullandı.
“Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen hain odakların şer niyetlerine ancak bu derin dayanışma ve kardeşlik ruhu ile engel olabiliriz” diyen Bakan Müezzinoğlu şöyle devam etti:
“Bu anlamlı gün vesilesiyle topraklarımızı vatan; bayramlarımızı bayram yapan kahraman gazilerimi şükranla selamlıyor; bu cennet vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimize de Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını, en kalbi duygularla kutluyor; bayramın, aziz milletimiz başta olmak üzere, tüm İslam alemi ve hassaten dünyanın dört bir yanında zulme uğrayan mazlumlar için; barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.