Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Çalışma Hayatı ve Mesleki Değerlendirme’ buluşması

Edirne’de, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden hizmet alan gençlere, “Çalışma Hayatı ve Mesleki Değerlendirme’ buluşması gerçekleştirildi.Korunma ve bakım altındaki gençlerin 2828 sayılı Kanunun ek 1. Maddesi kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Çalışma Hayatı ve Mesleki Değerlendirme’ buluşması

Edirne’de, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden hizmet alan gençlere, “Çalışma Hayatı ve Mesleki Değerlendirme’ buluşması gerçekleştirildi.

Korunma ve bakım altındaki gençlerin 2828 sayılı Kanunun ek 1. Maddesi kapsamında Devlet Personel Dairesi ile koordineli olarak yapılan çalışmalar ve alınan tercihler doğrultusunda istihdam edilmesinin ardından, Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğü tarafından, gençlere yönelik değerlendirme ve izleme gerçekleştirildi.

İzleme ve değerlendirme buluşmasına, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Bilgiç, il müdürlüğünde görevli öğretmen Fati Alay ve Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde memuriyet hayatlarına başlayan gençler katıldı.

Toplantı gençler tarafından memnuniyetle karşılanırken, memuriyete atananlar, memuriyet hayatları boyunca karşılaşabilecekleri olumlu veya olumsuz durumlar hakkında yararlı bilgiler aldıklarını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.