Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Caddede kadınları sözlü taciz ederek dayak yediği iddia edilen şahıs konuştu

Bolu’da İzzet Baysal Caddesi’nde bir ayakkabı dükkanının önünde duran kadınları sözlü taciz ettiği iddiasıyla dayak yediği ifade edilen 55 yaşındaki Bilal Baykara isimli şahıs yaşadıklarını anlattı. Baykara, “O işyerinden ayakkabı...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu’da İzzet Baysal Caddesi’nde bir ayakkabı dükkanının önünde duran kadınları sözlü taciz ettiği iddiasıyla dayak yediği ifade edilen 55 yaşındaki Bilal Baykara isimli şahıs yaşadıklarını anlattı. Baykara, “O işyerinden ayakkabı almıştım. Ayakkabı yırtılınca tekrar işyerine gittim. Ayakkabıyı değiştirmeyince dükkandan çıktım. Arkamdan biri gelip beni darp etti. Elimde ayakkabı aldığıma dair fiş var. Ben kimseyi taciz etmem. Benim çocuklarım var, tanıdıklarım var” dedi.
İzzet Baysal Caddesi bankalar önünde bulunan bir ayakkabı dükkanının önünde 55 yaşındaki Bilal Baykara isimli şahsın işyerinin önünde bekleyen kadınları sözlü taciz ettiği ve ardından darp edildiği haberleri üzerine Baykara yaşadıklarını anlattı. Bilal Baykara, “Ben bir ayakkabı firmasından ayakkabı aldım. Bir süre sonra ayakkabı yırtıldı. İş yerine gittim, ’20 TL fark ver değiştirelim’ dediler. 20 TL verdim 55 TL’lik kösele ayakkabı verdiler. Bir hafta geçti, oda yırtılınca yine ayakkabı firmasına gittim. Onlarda, ’İkide bir gelme bu paraya bu kadarlık ayakkabı olur’ dediler ve değiştirmediler. Ben de ayakkabıları o işyerine atarak yalın ayak dışarı çıkarak “Bu ayakkabı firmasına yardım edin ben 55 TL bağışladım” şeklinde bağırmaya başladım. Ondan sonra karşımdan birisi gelerek ’Sana ayakkabı vereceğim’ dedi. Sonra ne olduğunu anlayamadan kendimi yerde buldum” dedi.
“Hakkımı ararken sapık damgası yedim”
İşyerinden alışveriş yaptığıma dair fiş olduğunu ifade eden Baykara, “Yoldan geçen vatandaşlar kavgaya müdahale ederek, ’Neden bu zavallı adama vuruyorsunuz’ dediler ve beni korudular. Bayanlara sözlü taciz etmem söz konusu bile değil. Benim Bolu’da akrabalarım var, herkes beni tanır. Ayakkabı aldığıma dair elimde alışveriş fişi var. Bana iftira atıldı. Kaç gündür dışarı çıkamıyorum. Benim yetişkin oğlum var. Maddi durumum çok kötü, hayatla mücadele ederken bir de sapık damgası yedik. Ben yanlış yapmadım kamera kayıtlarına bakılsın. Bu kadar basit mi? Bir insanı sapık ilan etmek. Bunu yapanlara hakkımı helal etmiyorum. Beni de bırakın, eşim ve oğlum nasıl insan içine çıkacak. Vicdan sahibi olan bu iftirayı atmaz. Herkes kendini benim yerime koysun sonra konuşsun. Ben suçlu isem bile kavga ettiğim için suçluyum. Biz garibanız 55 TL bizim için büyük para. Ben hakkımı aradım o kadar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.