Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cadde ortasında sürpriz evlenme teklifi

Zonguldak’ta 25 yaşındaki Furkan Topal, 4 yıldır birliktelik yaşadığı 24 yaşındaki kız arkadaşı Büşra Karahan’a sürpriz evlenme teklifi yaptı.Bir otelde ön büro sorumlusu olarak çalışan 25 yaşındaki Furkan Topal, kız arkadaşı...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cadde ortasında sürpriz evlenme teklifi
Zonguldak’ta 25 yaşındaki Furkan Topal, 4 yıldır birliktelik yaşadığı 24 yaşındaki kız arkadaşı Büşra Karahan’a sürpriz evlenme teklifi yaptı.
Bir otelde ön büro sorumlusu olarak çalışan 25 yaşındaki Furkan Topal, kız arkadaşı Büşra Karahan için sürpriz evlenme teklifi hazırladı. Arkadaşlarının da yardımıyla pankart yaptıran Topal, pankarta da "Evlilik aşkı öldürüyor diyorlar. Benimle ölür müsün?" yazdırdı. Balonlar ve çiçekle kız arkadaşının karşısına çıkan Furkan Topal, kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu.
Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Büşra Karahan ise evlilik teklifine ’Evet’ yanıtını verdi. Çevredeki vatandaşlar da sürpriz evlilik teklifine alkış tuttu. Furkan Topal, "Biz 4 yıldır beraberiz. Aslında Malatya’da planladım. Biraz daha iyi olması lazımdı ama en layığını yerine getireceğim. Ben sonsuza kadar mutlu edeceğim" dedi.
Teklifi kabul eden Büşra Karahan ise "Ben zaten çok mutluyum. Çok istiyordum böyle bir şey. Böyle bir sürprizi ikinci kez gerçekleştirdi. Çok mutluyum. Evlilik teklifini de kabul ettim. Benim için sürpriz oldu" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.