Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buz üzerindeki sirk gösterisi büyüledi

Göz kamaştırıcı kostümleriyle buz pateni ayakkabıları üzerinde yapılan dünyanın ilk ve tek ‘Buz üstünde sirk’ gösterisi, EXPO 2016 Antalya’da ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.İlk gösterisini 1964 yılında yapan ve dünyanın ilk...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2016 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2016 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Buz üzerindeki sirk gösterisi büyüledi
Göz kamaştırıcı kostümleriyle buz pateni ayakkabıları üzerinde yapılan dünyanın ilk ve tek ‘Buz üstünde sirk’ gösterisi, EXPO 2016 Antalya’da ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.
İlk gösterisini 1964 yılında yapan ve dünyanın ilk ve tek ‘Buz üstünde sirk’ grubu Moscow Circus on Ice, EXPO 2016 Antalya’da sahneleniyor. Yönetmenliğini Natalia Abramova’ın yaptığı gösteride, bireysel sirk görüntüleri ve dünyada başka hiçbir yerde bulunmayan artistik buz pateni rutinleri içeren bir koreografi beğeniye sunuyor.
Göz kamaştırıcı kostümler giyen yetenekli akrobatlar, buz patenleri üzerinde bale koreografileriyle, hokkabazlık, sıçrama ve patinaj hareketlerinden oluşan gösterilerini EXPO 2016 Antalya’da sergiliyor. Tek tekerlekli bisiklet, yüksek ip cambazlıkları ve ip atlama numaralarıyla eğlenceli bir gösteri sunan gruba, palyaçolar, sihirbazlar ve dansçılar eşlik ediyor.
Dünyaca ünlü grup Moscow Circus on Ice’ın yurt dışında gösteri yaptığı başlıca ülkeler arasında ise Almanya, Belçika, Çin, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hong Kong, İspanya, İsrail, Japonya, Kanada, Monte Carlo ve Polonya yer alıyor.
Salı günü hariç hafta içi her gün saat 20.05 ve 22.30, hafta sonları ise saat 18.30, 20.05 ve 22.30’da EXPO Meydanı’nda yer alan sahnede yapılacak gösteriyi, ziyaretçiler 8 Ekim tarihine kadar izleyebilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.