Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’den, Oto Galericilerine Sert Tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehir içindeki işyerlerinden çıkmak istemeyen oto galericilerinin oluşturduğu Ankara Oto Galericiler Derneği’nin (ANODER) Büyükşehir Belediyesi’ni suçlayıcı açıklamasına sert tepki gösterdi.Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehir içindeki işyerlerinden çıkmak istemeyen oto galericilerinin oluşturduğu Ankara Oto Galericiler Derneği’nin (ANODER) Büyükşehir Belediyesi’ni suçlayıcı açıklamasına sert tepki gösterdi.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye’yi suçlayan ANODER yetkililerinin, daha önce taşınmak istemedikleri Akyurt’taki OTONOMİ’yi birlikte kurdukları, ancak aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle buradan ayrıldıkları bildirilerek, "Eğer bir rant kavgası varsa, bu kendi aralarındadır" denildi.
ANODER yetkililerinin, “oto galerilerinin OTONOMİ’ye taşınmaları için zorlanmalarının ve şehir içindeki galerilerinin mühürlenmesinin manidar olduğu" yönündeki açıklamasına, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden şu açıklama yapıldı:
"Ankara Oto Galericiler Derneği (ANODER Başkanı İlkay Kalkan, İkinci Başkan Mustafa Macar, Başkan Yardımcıları Kazım Soner İmal, İsmet Güllü ve Bilal Demirkaya ile Genel Sekreter İhsan Demir, yaptıkları açıklamayla, ’Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın, özel sektöre ait bir galericiler sitesinin (OTONOMİ) emlakçılığını yaptığını" iddia etmiş ve yapılan hizmetlerin şaibeli olduğunu söylemişlerdir. Yukarıda isimleri geçen ve bu açıklamayı yapan kişilerin, açıklamayı yaparken hiç mi yüzleri kızarıp sıkıntı duymadılar? Yıllar önce defalarca kendilerine, Gölbaşı’ndaki Belediye’ye ait arazileri oto galeri yapmak üzere teslim ettiğimizde kabul etmeyen kendileri değil miydi? Bu isimlerin tamamı, şimdi gitmek istemedikleri ve suçladıkları OTONOMİ’yi kendileri kurmadı mı? Daha sonra aralarında çıkan ihtilaf nedeniyle bu 31 kişi OTONOMİ’den ayrılmadılar mı? Eğer bir rant kavgası varsa, bu kendi aralarındadır. Ağızlarından çıkanı kulaklarının duyması gerekir. Hiç kimse kendi iç hesaplaşmalarını, Belediye üzerinden çözmek gibi tutarsız ve anlamsız iddialarla ortaya çıkmasın”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.