Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehirden 24 Kasım Öğretmenler Günü sergisi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde resim, heykel ve seramik sergisi açtı. Sergide 23 öğretmen tarafından yapılan birçok resim, heykel ve seramik eser yer alıyor.Bir hafta...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2017 20:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehirden 24 Kasım Öğretmenler Günü sergisi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde resim, heykel ve seramik sergisi açtı. Sergide 23 öğretmen tarafından yapılan birçok resim, heykel ve seramik eser yer alıyor.

Bir hafta boyunca açık olacak sergide Aydınlı sanatçılar tarafından çeşitli tekniklerle yapılmış 46 resim, heykel ve seramik eser bulunuyor. Serbest çalışmaların yer aldığı “ 24 Kasım Öğretmenler Günü” sergisi tüm vatandaşlar tarafından 30 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek.

Öğretmenler Günü dolayısıyla açılan sergiye yoğun ilgi gösteren vatandaşlar eserleri dikkatle inceledi. Büyük ilgi ve beğeni toplayan sergide vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na böyle bir sergi düzenlediği için teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.