Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir sorunsuz bir Manisa için çalışıyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesini ziyaret etti. Programına sabahın erken saatleri itibariyle başlayan Başkan Ergün, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla buluştu. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir sorunsuz bir Manisa için çalışıyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesini ziyaret etti. Programına sabahın erken saatleri itibariyle başlayan Başkan Ergün, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla buluştu. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ergün, sorunsuz bir Saruhanlı, sorunsuz bir Manisa için çalıştıklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Ergün’ün Saruhanlı programına MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Zeki Bilgin, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, Saruhanlı Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Nuri Güncan, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Saruhanlı ilçesi Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Saruhanlı’da Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Uğur Mumcu Parkı’nda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, muhtarlar tarafından çiçekle karşılandı. Alanda bulunan muhtarlar ve Saruhanlılı vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, sıcak ilgi nedeniyle teşekkür etti. Kahvaltının ardından mahalle muhtarları ve vatandaşlara seslenen Başkan Ergün, ilk olarak tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Manisa’nın genelinde altyapıdan üst yapıya ve vatandaşların gerçek ihtiyacı olan projelerle muazzam bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Başkan Cengiz Ergün, sıfırdan oluşturulan Manisa Büyükşehir Belediyesinin 30 büyükşehir belediyesi arasında yaptığı yatırımlar, mali disiplin ve hizmet alanında zirveye doğru hızla yükseldiğine dikkat çekti. Manisa genelinin ve Saruhanlı’nın öncelikli sorunlarının çözümü noktasında çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, “Sorunsuz bir Manisa, sorunsuz bir Saruhanlı için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Toplantıda mahalle muhtarlarının talep ve sorunlarını da dinleyen Başkan Ergün, tüm muhtarların taleplerini not aldı, yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgilendirdi. Genel olarak altyapı, yol ve düğün salonu taleplerinde bulunan mahalle muhtarları, Saruhanlı’ya bugüne kadar yapılan hizmetler için de teşekkürlerini iletti. Tüm taleplerin program dahiline alınarak yerine getirileceğini belirten Başkan Ergün, Saruhanlı’nın hak ettiği hizmetleri aldığını ve almaya devam edeceğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.