Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyük Yeni Yıl Festivali Zafer’de

Kurulduğu günden bugüne Bursalılara yepyeni bir alışveriş standardı sunan, Bursa’nın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Zafer Plaza, 20.yılını geride bıraktı. Tarihi dokuyla iç içe, farklı mimarisi ve özgün yapısıyla şehrin sembol yapıları arasında yer alan Zafer Plaza, ile yeni yılda da sürpriz etkinleri Bursalılar ile buluşturmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2019 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2019 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyük Yeni Yıl Festivali Zafer’de

Yeni Yılın Coşkusunu Büyük Bir Festival Havasında Kutluyoruz

Ekim 1999 yılında ziyaretçilerine ilk kez kapılarını açan Zafer Plaza, 20.yılı için hazırladığı harika konserler ve etkinliklerle ziyaretçileriyle birlikte kutlamıştı. Bu coşku yeni yılda da aynı tema altında devam ediyor. 16-31 Aralık tarihleri arasında her gün devam edecek etkinlik konser ve kampanyalar ile yeni yıl coşkusu festival havasında Zafer Plaza’da yaşanacak.

Büyük Yeni Yıl Kampanyası

Ziyaretçilerine sunduğu birbirinden fırsatlara bir yenisini daha ekleyen Zafer Plaza, ‘Büyük Yeni Yıl Kampanyası’ ile ziyaretçilerine binlerce sürpriz hediye ürün veriyor.

Kampanya kapsamında Zafer Plaza’da, 16-30 Aralık tarihleri arasında giyimden kozmetiğe, teknolojiden aksesuara, yapılan tüm harcamalarda geçerli en az 250₺’lik alışveriş yapan ziyaretçilerine birbirinden farklı ürün ve hizmet ile yeni yıl hediyesini Zafer Plaza’dan alıyor.

Zafer Sokağı Yeni Yıl Festivali

Alışverişin keyfi açık havada güzel. 20-31 Aralık tarihleri arası Zafer Plaza üst meydanda kurulacak Zafer Sokağı’nda yüzlerce ürünlerin olduğu yeni yıl hediyelik eşyalarından bir alışveriş sokağı kurulacak.


Fikri Karayel Yeni Yıl Konseri

Son dönemin en iyi seslerinden Fikri Karayel 29 Aralık Pazar günü saat 17:00’da Zafer Plaza sahnesinde vereceği muhteşem konser ile Bursalıların karşısında olacak.

Fikri Karayel; Yol, Hayal Edemezsin, Yorgunum Çok, Beni Bırakma, Vazgeçilmez, Senden Sonra, Zor Zamanlar, Döner Başa gibi sevilen şarkılarından oluşan repertuarı ile Bursalı sevenlerinin karşına yeni yıl konseri ile Zafer Plaza’da çıkacak.

Yeni Yıl Müzikle!

Zafer Plaza koridorlarında muhteşem bir müzik deneyimi yaşanacak trio dinletiler, 30-31 Aralık tarihlerinde yeni yıl coşkusu ile her yerden hissedilecek.

Yeni Yıl Çocuk Atölyeleri

Yeni yıl etkinliklerinde eğlenen tabi ki çocuklar olacak. 21-22 Aralık ve 28-29 Aralık tarihlerinde, 14:00-18:00 saatleri arasında birbirinden eğlenceli ve öğretici atölye çalışmalarıyla; Hediye Çorabı, Kardan Adam Yastık, Ren Geyiği Maske, Ren Geyiği Taç, Noel Baba Maske, Mıknatıslı Kardan Adam gibi bir çok kendin yap atölye etkinlikleri ile dolu dolu bir program tüm minik misafirleri bekliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.