Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyük İstanbul Otogarı’ndaki dönüş trafiği havadan görüntülendi

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin son gününde İstanbul dışına çıkan vatandaşların geri dönüş çilesi devam ediyor. Otogara girmek için saatlerce otobüslerde beklemek istemeyen vatandaşların kilometrelerce yolu yürümesi ve uzun otobüs...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2016 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2016 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyük İstanbul Otogarı’ndaki dönüş trafiği havadan görüntülendi
Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin son gününde İstanbul dışına çıkan vatandaşların geri dönüş çilesi devam ediyor. Otogara girmek için saatlerce otobüslerde beklemek istemeyen vatandaşların kilometrelerce yolu yürümesi ve uzun otobüs kuyruğu havadan görüntülendi.
Kurban Bayramı nedeniyle verilen 9 günlük tatili fırsat bilerek şehir dışına çıkan vatandaşlar tatilin son gününde İstanbul’a dönüşe geçti. Okulların açılması ve resmi tatilin sona ermesi ile İstanbul’a dönen vatandaşlar Büyük İstanbul Otogarı girişinde uzun otobüs kuyrukları oluşmasına sebep oldu. Birçok otobüs peronlarına ulaşabilmek için uzun süre otogar girişinde beklemek zorunda kaldı. Otobüs kuyrukları sebebiyle uzun süre otobüslerde beklemek istemeyen vatandaşların kilometrelerce yolu yürümesi havadan drone ile görüntülendi. Otogar girişinde oluşan uzun kuyruk sebebiyle uzun süre otobüslerde beklemek zorunda kalan kimi vatandaşlar valizlerini alarak yollarına yaya olarak devam ederken, kimileri de ticari taksilere yöneldi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.