Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’a ahşap timsah

Bursa’da bir ahşap ustasının yaptığı tahta timsah, Bursaspor taraftarlarının büyük ilgisini çekiyor.Orhaneli ilçesine bağlı Gümüşpınar köyünde ikamet eden Ramazan Özdemir, çeşitli ağaçlardan hayvan modelleri ve bastonlar yaparak...

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2016 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2016 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da bir ahşap ustasının yaptığı tahta timsah, Bursaspor taraftarlarının büyük ilgisini çekiyor.
Orhaneli ilçesine bağlı Gümüşpınar köyünde ikamet eden Ramazan Özdemir, çeşitli ağaçlardan hayvan modelleri ve bastonlar yaparak evinin köşesinde ufak bir sergi oluşturdu. Köylülerin artık kendisine ahşap ustası olarak seslendiğini belirten Ramazan Özdemir, “Aslında inşaat ustasıyım. Boş kaldığım zamanlarda bu tür ağaç işleri ile uğraşıyorum. Genellikle ağaç kalem, baston ve ev maketleri yapıyorum. İlk önceleri vakit geçirmek için yapıyordum. Artık eserlerim çoğaldı. Bunları satışa sunmak istiyorum. Atölye açmak gibi bir düşüncem var“ dedi.
Meşe ağacından yaptığı timsahı Bursaspor’a hediye etmek istediğini belirten Özdemir, “Bursasporluyum. Neden ağaçtan yapılmış bir timsah maketi olmasın dedim ve yaptım. 15 gün içerisinde bu hale getirdim. Gözlerini telefon zilinden, dişlerini ise gerçek kemikten diş şekline getirerek yaptım“ diye konuştu.
Kendisini hiç bir şekilde sınırlandırmadığını ve her hayvanın ahşap maketini yapabileceğini söyleyen Ramazan Özdemir, hedefinin Bursa’da sergi açmak olduğunu belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.