Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı Kadınlar Kalitenin Öncüsü Olacak…

Bursa Platformu Kadın Kolları, Bursa’da kalite bilinci konusunda farkındalık uyandırmak ve kalite bilincini yaymak için Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile ortak bir çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2019 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2019 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalı Kadınlar Kalitenin Öncüsü Olacak…

Kalite konusunda TSE ile işbirliği yapmak üzere, Bursa OSB’de bulunan TSE Bölge Koordinatörlüğünü ziyaret eden Bursa Platformu Kadın Kolları Başkanı Suzan Yiğit ve Yürütme Kurulu Üyelerine, Bursa Platformu Başkan Vekili Resul Yiğit ile Bursa Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karaman da eşlik etti.

“Kalite, verimliliği artırır”

 Ziyarette, Bursa Platformu Kadın Kolları ile bir araya gelen TSE Bölge Koordinatörü Mithat Kaleoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kadınlarımıza kalite konusunda eğitim vererek, onların kalite gönüllüleri olmasını istiyoruz. Kullanılan veya satın alınan ürünlerde kalitenin ve TSE standartlarının tercih edilmesi hem ürünlerin verimliliğini hem de ekonomik canlılığı sağlayacaktır. Bu anlamda bizlerle birlikte hareket eden Bursa Platformu Kadın Kollarına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Bursa’da kalitenin hakim konuma gelmesi için özveriyle çalışacaklarını ifade eden Bursa Platformu Kadın Kolları Başkanı Suzan Yiğit ise, “Kadınlar olarak, deyim yerindeyse, elimizin hamuruyla kalite işine el attık. Bundan sonra Bursa’da kalite sahipsiz değildir” diye konuştu.

TSE Baş Araştırmacısı Mustafa Karaman ve TSE Uzmanı Yasemin Çelik’ten 4 saatlik eğitim alan Bursa Platformu Kadın Kolları üyeleri, okullarda öğrencilere, ev hanımlarına kaliteyi, çevreyi, çevre duyarlılığını anlatarak, kalite konusunda bilinçlendirme yapacaklar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.