Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursagaz’dan süreç yönetiminde büyük adım

Türkiye’nin en büyük üçüncü doğalgaz dağıtım şirketi Bursagaz, “süreçlerle yönetime geçiş” (BPM) projesine başladı.EWE Turkey Holding şirketlerinden Bursagaz, verimliliği artıran projelerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2017 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursagaz’dan süreç yönetiminde büyük adım

Türkiye’nin en büyük üçüncü doğalgaz dağıtım şirketi Bursagaz, “süreçlerle yönetime geçiş” (BPM) projesine başladı.

EWE Turkey Holding şirketlerinden Bursagaz, verimliliği artıran projelerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak “süreçlerle yönetime geçiş” (BPM) projesini hayata geçirmeye hazırlanan Bursagaz, uygulanabilecek yöntemler hakkında bilgi almak için Alman EWE AG’nin yanı sıra grup şirketleri Swb ve Wesernetz’e ziyarette bulundu. Bursagaz, ağustosta başladığı BPM projesiyle süreçlerini daha verimli bir şekilde yönetebilmeyi hedefliyor.

Bursagaz dahil olmak üzere bütün EWE Turkey Holding grup şirketleri dünya çapında kabul görmüş olan ARIS programını kullanıyor. Süreç modelleme ve optimizasyon programı olmasının yanında SAP ile de entegre çalışabilen ARIS, Türkiye’de halihazırda yüze yakın büyük ölçekli şirket tarafından kullanılıyor. BPM kapsamında Alman EWE AG ve EWE Turkey Holding tarafından ortak kullanılan ARIS programı hakkında know-how elde eden Bursagaz, ARIS programını da daha etkin bir şekilde kullanacak. BPM projesi kapsamında yılsonuna kadar mevcut süreçler ARIS süreç programlama modeli veri tabanına işlenecek ve süreçler arası ilişki sistem üzerinde kurulacak. Onaylanan ve yayınlanan süreçler daha verimli bir şekilde yönetilebilecek.

Bursagaz, BPM projesinin sonuçlanmasıyla süreç yönetim metodolojisini de uygulamaya başlayacak. EWE AG, Swb ve Wesernetz firmalarına yaptığı ziyaretlerle elde ettiği know-how’ı en iyi şekilde kullanmayı hedefleyen Bursagaz, 2018 yılında süreçlerin çok daha etkin bir şekilde yönetilmesini planlıyor.

Bursagaz Yönetim Sistemleri Müdürü Halit Yılmaz,“EWE AG ve grup şirketlerine yaptığımız ziyaretle EWE ailesinin sinerjisini bir kez daha göstermiş olduk. Ziyaretlerimiz, süreçlerle yönetime geçiş projesinin ardından uygulayacağımız süreç yönetim metodolojisinin geliştirilmesi yönünde de büyük katkı sağladı. Elde ettiğimiz ve altın değerinde gördüğümüz know-how ile sektörümüzde neden rol modeli olduğumuzu bir kez daha göstereceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.