Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursagaz’dan bir sergi, üç kutlama

EWE Turkey Holding iştiraklerinden Bursagaz, doğa dostu ve çevreci tasarımıyla Platinum LEED sertifikası alan Genel Müdürlük binasında 3 önemli kutlamaya ev sahipliği yaptı.Bursa’nın doğal gaza kavuşmasının 25’inci, iştiraki olduğu...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 21:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursagaz’dan bir sergi, üç kutlama

EWE Turkey Holding iştiraklerinden Bursagaz, doğa dostu ve çevreci tasarımıyla Platinum LEED sertifikası alan Genel Müdürlük binasında 3 önemli kutlamaya ev sahipliği yaptı.

Bursa’nın doğal gaza kavuşmasının 25’inci, iştiraki olduğu EWE’nin Türkiye’deki 10. yılını, Bursa ve Kayseri’nin fotoğraflarından oluşan “İki Şehrin Dokusu” sergisinin açılışı gerçekleşti. Türkiye’nin en büyük üçüncü doğal gaz dağıtım şirketi olan Bursagaz, yeni Genel Müdürlük binasında düzenlediği organizasyonla, kalabalık bir davetli grubunu ağırladı. Fotoğraf sergisinde, iştiraki olduğu EWE’nin Türkiye’deki 10. yılı ve Bursa’nın temiz ve güvenilir enerji kaynağı doğal gazla tanışmasının 25. yılı kutlandı. Doğa dostu ve çevreci tasarımıyla uluslararası değerlendirmelerden başarıyla geçerek Platinum LEED Sertifikası almaya hak kazanan yeni binasında düzenlenen organizasyona AK Parti ve CHP Milletvekilleri Osman Mesten, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Ahmet Akın, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Adil Kınıkoğlu, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim ve Almanya Bursa Fahri Konsolosu Sibel Cura da katıldı.

Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp, “Bursa’da doğal gazın 25’inci ve EWE’nin Türkiye’deki 10’uncu yılını kutlamak için bir araya geldik. Geçen 25 yıllık süre zarfında, önemli teknik ve teknolojik atılım ve yatırımlar gerçekleştirerek insanlarımıza en güvenilir, konforlu ve temiz yakıtı ulaştırmayı kendimize görev edindik. Bugün, Bursagaz olarak 900 binin üzerinde abonemiz ve 6 bin kilometrenin üzerinde şebeke ağımızla ülkemizin üçüncü en büyük doğalgaz dağıtım şirketi olarak hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Bugünlere gelmemizde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. 2017’nin bizim için bir diğer anlamı ise, iştiraki olduğumuz EWE Grubu’nun Türkiye’deki 10. yılını kutlamamız. 10 yıldır kaynaklarımızı ve motivasyonumuzu güçlendirerek, EWE çatısı altında Bursa şehrimize hizmet üretmek, hep daha iyisini yapmak için çalışıyoruz” dedi.

Rapp ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen Osmangazi ve Yıldırım bölgelerindeki düşük gelirli vatandaşların kömür yerine ısınma, yemek pişirme ve sıcak su ihtiyaçlarında doğal gaz kullanmalarını sağlamak için 3 yıllık proje boyunca 1,5 milyon TL’den fazla destek vereceklerinin de altını çizdi. Markus Rapp konuşmasına şöyle devam etti:

"Bursa ve Kayseri’nin, hem tarihi ve yerel hem de modern ve gelişmiş yüzlerini yansıtan fotoğraflar, fotoğraf sanatçıları Ahmet Çetintaş ve Nuri Çorbacıoğlu’nun imzasını taşıyor. Sergimiz önümüzdeki günlerde Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’ne, ardından Bursa Kent Müzesi’ne taşınacak. Bugün sizleri Platinum LEED sertifikası alarak Bursa’nın yeni simgesi olan Genel Müdürlük binamızda ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.”

EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante ise Bursa’nın 25 yıllık doğal gaz serüveninin başarılarla dolu tarihinden örnekler verdi. Quante, "Türkiye’nin üçüncü büyük doğal gaz dağıtım şirketi olan Bursagaz, gerek İznik gibi tarihi ve güzelliklerle dolu bölgelerini gazla buluştururken gerekse de 1999 depreminden çıkardığı derslerle modern teknolojik donanımları içeren bir gaz kapama sistemini kurarken, her zaman şehre karşı sorumluluğunu yerine getirdi. Bursagaz için gelecekte de en iyisini diliyorum. Yeni binamızda grup şirketlerimizle yakalanan sinerji ile yeşil Bursa için daha çok enerji verimliliği çalışmaları yapmaya, kendisini başarıya adamış yönetim kurulu öncülüğünde aralıksız çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.