Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’dan Halep’e yardım eli

İHH öncülüğünde Bursa’dan Halep’e 4 TIR yardım gönderildi.Doğanbey Otoparkı’nda düzenlenen uğurlama törenine Bursa Müftü Vekili Mehmet Köktaş, İHH yöneticileri ve vatandaşlar k atıldı. 4 yardım TIR’ı dualarla Halep’e uğurlandı....

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’dan Halep’e yardım eli
İHH öncülüğünde Bursa’dan Halep’e 4 TIR yardım gönderildi.
Doğanbey Otoparkı’nda düzenlenen uğurlama törenine Bursa Müftü Vekili Mehmet Köktaş, İHH yöneticileri ve vatandaşlar k atıldı. 4 yardım TIR’ı dualarla Halep’e uğurlandı. TIR’larda un, makarna, bakliyat, kışlık kıyafet gibi malzemeler bulunuyor.
Bugüne kadar 376 yardım TIR’ını ihtiyaç bölgelerine gönderdiğini belirten Bursa İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Kaptan, "Bugün hem hüzünlü, hem sevinçliyiz. Bursa’dan 376. yardım TIR’ını uğurladık. Halep yanıyor. Batı kendi halkına bir şey olduğu zaman ortalığı ayağa kaldırırken, orada mazlumlar ölüyor. Batının kılı kıpırdamıyor. Bir araya gelerek, ümmet olduğumuzu gösteremez hale geldik. İnşallah bu zulmün bitmesi için gayret gösteriyoruz. Yakın zamanda Türkiye’de ’Halep’e yol açın’ kampanyası başlatıyoruz. Bu konuda da halkımızın desteğini bekliyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından dualarla yardım TIR’ları yola çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.