Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da toplu ulaşımda yeni dönem

Bursa İstanbul arası deniz ve hava ulaşımı ile şehir içi toplu ulaşım hizmetlerini kesintisiz sürdüren BURULAŞ, bisiklet kullanımının da yaygınlaştırılması amacıyla tüm şehir içi toplu taşıma araçlarına saat sınırlaması olmaksızın...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da toplu ulaşımda yeni dönem

Bursa İstanbul arası deniz ve hava ulaşımı ile şehir içi toplu ulaşım hizmetlerini kesintisiz sürdüren BURULAŞ, bisiklet kullanımının da yaygınlaştırılması amacıyla tüm şehir içi toplu taşıma araçlarına saat sınırlaması olmaksızın vatandaşların katlanmış bisikletleriyle binmelerine imkan sağlıyor.

Vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine BURULAŞ, kent içi toplu taşıma araçlarına katlanır bisikletlerle binilebilmesi konusunu değerlendirdi. Bu konudaki yoğun talepleri değerlendiren BURULAŞ, yolcuların katlanmış bisikletleriyle metro, tramvay ve otobüsleri, gün ve saat sınırlaması olmaksızın kullanabilmelerine için verdi. Katlanmış bisiklet dışındaki tüm bisikletliler ise, eskiden olduğu gibi Bursaray’a hafta içi 07:00 - 09:30, 16:30 - 19:30 saatleri arası hariç olmak üzere biniş yapmaya devam edecekler. Cumartesi ve Pazar günleri ile okulların kapalı olduğu resmi tatiller, sömestr tatili ve yaz aylarında ise hafta içi de dahil olmak üzere saat sınırlaması olmadan tüm bisikletlerle binişe izin veriliyor.

Böylelikle bisiklet sevdalılarının katlanmış bisikletlerinin ulaşım aracı olarak kullanılması önünde hiçbir engel kalmadı. BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, “Bisiklet kullanımını özendirmek adına başlatılan bu uygulamada bisikletli yolcularımızın da üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirecekleri ve kurallara uyacakları inancını taşıyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.