Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Uludağ Üniversitesi, Halk Bank ile maaş protokolünü yeniledi

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) personelinin maaşları yapılan anlaşma neticesinde yeniden Türkiye Halk Bankası’ndan ödenecek. Halk Bank, 4 yıllık yeni dönemi kapsayan anlaşma çerçevesinde BUÜ personeline bir defaya mahsus olmak üzere 5.055 TL promosyon ödeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2020 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2020 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Uludağ Üniversitesi, Halk Bank ile maaş protokolünü yeniledi

Rektörlük Binası’nda gerçekleştirilen protokol imza törenine BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Doğangün, Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Genel Sekreter Osman Dikmen, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bursa Bölge Müdürü Dr. Gökhan Sümer ile Üniversite ve Banka yöneticileri katıldı.

MAAŞ ÖDEMELERİ 4 YIL DAHA HALKBANK’TAN

Maaş ödemesine ilişkin protokolün her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyen BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, 2010 yılından itibaren Halk Bankası ile maaşların ödenmesi noktasında işbirliğinin devam ettiğine işaret etti. Yeni dönem protokolünün ihale usulü ile gerçekleştirildiğini ve yoğun bir katılımın olduğunu aktaran Rektör Prof. Dr. A. Saim Kılavuz; “İhaleyi devletimizin bankası olan Halk Bankası kazandı. Biz kendileri ile 10 yıldır çalışıyoruz. Son derece memnun ve mutluyuz. Her iki taraf için de hayırlı olmasını arzu ediyorum” diye konuştu.

Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bursa Bölge Müdürü Dr. Gökhan Sümer ise 10 yıldır süren birlikteliğin bir 4 yıl daha devam etmesinin kendileri açısından da önemli olduğunu vurguladı. Kurum çalışanlarının bankalarına gösterdiği teveccühten dolayı da ayrıca mutlu olduklarını aktaran Bursa Bölge Müdürü Dr. Gökhan Sümer; “Üniversitemizin personelinin bizlerle çalışmayı düşünmeleri ve ürünlerimize ilgi göstermeleri vesilesiyle bu promosyonları arkadaşlarımıza geri verebilme imkanına sahip olduk. O yüzden tüm Üniversite personeline ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Burası bizim mezun olduğumuz okul. İş hayatında da bir şekilde okulumuz ile dirsek temasında olmaktan dolayı da ayrıca mutluluk duyuyoruz. Herkes için hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

PERSONEL TEK SEFERDE 5 BİN 55 TL PROMOSYON ALACAK

Üniversite yönetimi ve Banka yönetimi arasında imzalanan yeni protokol 2024 yılı Ekim ayına kadar geçerliliğini koruyacak. Protokolün ardından; 16/10/2020 tarihinden itibaren ilk maaş ödemesinin yapılması şartıyla ve ilgili personelin maaş ödemelerini 4 yıl boyunca Halk Bankası aracılığıyla gerçekleştirilmesini taahhüt etmesi durumunda kişi (personel) başı aylık 105,31 TL, 4 yıl için kişi başı 5.055 TL üzerinden yapılacak hesaplama ile mevcut olduğu bildirilen 6,760 personele peşin olarak toplam 34.171.800 TL promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı.

15 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek protokol çerçevesinde üniversite personeli maaşlarını ve diğer banka işlemlerini Halkbank Kampüs Şubesi’nden gerçekleştirebilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.