Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa tuvallere yansıdı

Bursa sokaklarını süsleyen eserleri ile dikkat çeken Ömer Faruk Boyacı, ilk kişisel resim sergisini açmaya hazırlanıyor.Genç ressam, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür A.Ş.’nin destekleri ile “Asırlık Kentlerin Gizli Yüzleri:...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2018 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2018 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa tuvallere yansıdı

Bursa sokaklarını süsleyen eserleri ile dikkat çeken Ömer Faruk Boyacı, ilk kişisel resim sergisini açmaya hazırlanıyor.

Genç ressam, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür A.Ş.’nin destekleri ile “Asırlık Kentlerin Gizli Yüzleri: Bursa” isimli ilk kişisel resim sergisini Tayyare Kültür Merkezi Sami Güner Sanat Galerisi’nde açacak. Başta Klee, Mondrian, Van Gogh gibi kübist sanatçılarından etkilenen ve sanat rotasını tarihî yapıların rölöveleri ve restorasyon çalışmalarını kullanarak oluşturduğu kendine özgü tasarımlarla şekillendiren Ömer Faruk Boyacı’nın sergisi 24 Eylül Pazartesi günü saat 16.00’da açılacak. Bursa’nın değerlerinin tuvallere yansıtıldığı sergi 29 Eylül’e kadar açık kalacak. Şehir ressamı Boyacı, Bursa’daki sergisinin ardından farklı şehirlerde de sergiler açmayı hedefliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.