Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Gazeteciler Cemiyeti’inden İHA’ya 4 Ödül

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması’nda İhlas Haber Ajansı’ndan Burak Türker, Berktuğ Öncü, Sefa Balaban ve Levent Kaya ödül aldı.Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Gazeteciler Cemiyeti’inden İHA’ya 4 Ödül
Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması’nda İhlas Haber Ajansı’ndan Burak Türker, Berktuğ Öncü, Sefa Balaban ve Levent Kaya ödül aldı.
Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin Bu yıl, 2015’de hayatını kaybeden gazeteciler Alican Tarakçıoğlu ile Atilla İşçi anısına düzenlediği, “Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışmasında ödüller verildi. İhlas Haber Ajansından Sefa Balaban, Televizyon Genel Haber Dalında başarı ödlüne layık görülürken Burak Türker, Televizyon Görüntü Dalında mansiyon, Berktuğ Öncü, Televizyon Genel Haber Dalında mansiyon ödülü aldı. Engelli olmasına rağmen gazeteciliğe ara vermeden devam eden İhlas Haber Ajansı Mudanya Muhabiri Levent Kaya’ya "Habersiz yaşayamam Jüri Özel Ödülü" verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.