Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Türk filmlerini aratmayan "Antika" evlilik teklifi

Bursa’da Türk filmlerini aratmayan bir evlilik teklifi seramonisi yaşandı. Bir genç, zamanında babasının da evlilik teklifinde bulunduğu yerde, kendi kız arkadaşına evlenmeyi teklif etti. Çiçek Abbas’ın meşhur minibisünün aynısına,...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2017 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2017 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da Türk filmlerini aratmayan "Antika" evlilik teklifi

Bursa’da Türk filmlerini aratmayan bir evlilik teklifi seramonisi yaşandı. Bir genç, zamanında babasının da evlilik teklifinde bulunduğu yerde, kendi kız arkadaşına evlenmeyi teklif etti. Çiçek Abbas’ın meşhur minibisünün aynısına, "Benimle evlenir misin" yazdıran genç, sevgilisinden ve ailesinden "evet"i koparmayı başardı.

23 yaşındaki Can Mert Seren, 21 yaşındaki kız arkadaşı Seher Nur Hezerli’ye evlilik teklifinde bulundu. Seren, bunun için, babasının 4 yıl önce ikinci eşine evlilik teklifinde bulunduğu yeri seçti. Babasından üvey annesine nerede evlenmeyi teklifi ettiğini öğrenen genç, yapacağı teklif için kız ve kendi ailesini organize etti. Aynı zamanda babasının ve kendisinin çalıştığı antika dükkanına kızı bir şey konuşacağız diye çağıran genç adam, babasının antika aracının üzerine, "Benimle evlenir misin" yazdı. Seren, kız arkadaşını ise babasının antika dükkanın ikinci katına çıkarttı. Daha sonra üzerine, "Benimle evlenir misin" yazdığı aracı dükkanın önüne çeken genç, kız arkadaşını balkona çağırdı. Balkona çıkan Seher Nur Hezerli, Çiçek Abbas filmindeki meşhur minibisün üzerinde, "Benimle evlenir misin" yazısını görünce şaşırdı. Erkek arkadaşının bu teklifine kayıtsız kalmayan Seren, "evet" diyerek teklifi kabul etti. Kız arkadaşının parmağına yüzüğü takan Can Mert Seren, sarılarak bu anı kutladı.

Can Mert Seren’in babası Murat Seren de, ikinci eşi Merve Seren’e 4 yıl önce aynı antika dükkanında evlenme teklifi yapmıştı. Babasının izinden giden genç adam, “Babam da 4 yıl önce antika dükkanında üvey anneme evlilik teklifinde bulunmuştu. Çok mutluyum” dedi.

Seher Nur Hezerli, “Beni ailesiyle tanışmak için babasının dükkanına çağırdı. Benim ailem ve onun ailesi tanışacaktı. Erkek arkadaşım her şeyi organize etmiş. Teklif karşısında çok şaşırdım ve mutlu oldum. İnşallah bir dahaki yaz düğünümüzü yapacağız” şeklinde konuştu.

Baba Murat Seren, “Ben de 4 yıl önce ikinci eşime burada evlilik teklifinde bulunmuştum. Oğlumun mutluluğunu görünce ben de çok mutlu oldum” diye konuştu.

Murat Seren’in eşi Merve Seren, “4 yıl öncede eşim bana burada evlenmeyi teklif etmişti. Can Mert de burada kız arkadaşına evlenme teklif etti. İnşallah bir ömür mutlu olurlar” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.