Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Nefes Projesi Fidanları Toprakla Buluştu

MÜSİAD Bursa Şubesi, 11 Kasım’da 11 milyon fidan dikme hedefiyle ortaya konan ‘Geleceğe Nefes’ projesi kapsamında Fidanları toprakla buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2019 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2019 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da Nefes Projesi Fidanları Toprakla Buluştu

Geçtiğimiz günlerde Bursa Orman Bölge Müdürü Yalçın Akın’ı makamında ziyaret ederek, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı, “Geleceğe Nefes” projesine gönülden destek sunacaklarını açıklayan MÜSİAD Bursa Şubesi, 11 Kasım’da 11 milyon fidan dikme hedefiyle ortaya konan ‘Geleceğe Nefes’ projesi kapsamında Fidanları toprakla buluşturdu.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile çok sayıda kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile okullardan gönüllü olarak fidan dikme seferberliğine katılan öğrencinin yer aldığı etkinlikte MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genç MÜSİAD üyeleri de katıldı.

11 Kasım saat 11.11’de ülke genelinde 11 milyon fidanın dikildiği etkinliğe katkı sunan MÜSİAD Bursa Şubesi de, Bursa’da dikilmesi hedeflenen fidan sayısına önemli bir katkı sağlamış oldu.

Etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde tüm Türkiye çapında başlatılan bu seferberliği çok önemsiyoruz. Türkiye’nin bugün de yarın da daha yeşil, daha yaşanılabilir bir ülke olması için, Ülkemizin orman sahasını çoğaltmak adına umuyoruz ki bu etkinlik, gelecek yıllarda güzel bir geleneğe dönüşür” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.