Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da korsan araçlara sıkı denetim

Bursa Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta Amirliği’ne bağlı ekipler, öğrenci ve fabrika servislerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesindeki ekipler, Büyükşehir sınırları...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da korsan araçlara sıkı denetim

Bursa Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta Amirliği’ne bağlı ekipler, öğrenci ve fabrika servislerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesindeki ekipler, Büyükşehir sınırları içerisindeki öğrenci ve fabrika servislerine yönelik denetimlerini artırdı. Servis araçlarının genel kontrollerini yapan ekipler, ‘özel harf grubu plakası olup’ ticari faaliyet gösteren fabrikaların güzergah izin belgelerinin usul dışında kullanılmasına göz açtırmıyor.

Denetimlerle servis taşımacılığı işinin daha güvenli hale getirilmesini ve gerçek anlamda bu işle uğraşanların haklarını korumayı hedeflediklerini belirten Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanı Enver Karakoç, korsan taşımacılık ile haksız rekabet ve kazancın önlenmesini istediklerini söyledi. Bursa merkezde şu anda 3 bin 954 adet S plakalı servis aracının hizmet verdiğini vurgulayan Karakoç, "Servis araçlarında S plaka bulunması zorunludur. S plaka harici sivil plakayla korsan taşımacılık yapmak yasaktır. Son bir ay içerisinde korsan taşımacılık yaparak şehir merkezine giren ve güzergah harici çalışan 260 aracı tespit ettik. Bu araçlara, Büyükşehir Belediyesi Servis Araçları Yönetmeliği’ne göre yasal işlem uygulandı" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.