Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da 'AK Gençlerden' rehberlik hizmeti

Üç noktada stant açan AK Partili gençler, bir hafta boyunca üniversitelere kayıt için gelen öğrencilere yardım etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2018 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2018 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da 'AK Gençlerden' rehberlik hizmeti

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları bünyesinde faaliyet gösteren üniversite birimi (ÜNİAK), üç ana noktada kurdukları stantlarda, Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi'ni kazanan öğrencilere kayıt işlemleri konusunda rehberlik hizmeti sundu.

Her iki üniversitenin kampüslerinde ve Bursa Terminali'nde stant açan AK Partili gençler, kente yeni gelen üniversiteli gençlere başta kayıt işlemleri olmak üzere, kente uyum,  kentin tanıtımı, tecrübe paylaşımı, üniversiteye uyum aşaması, barınma ve burs olanakları konusunda bilgi paylaşımı gerçekleştirerek destek oldular.  'Kampüse Hoş geldin' projesi kapsamında binlerce öğrenciye danışmanlık yapan ÜNİAK birimi, bir hafta süren gönüllü faaliyetleri ile Bursa'nın tanıtımına da katkıda bulundular.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN UÜ'YE ÖVGÜ

ÜNİAK'ın faaliyet gösterdiği Uludağ Üniversitesi'ndeki standı ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi alan TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, kente ilk kez gelen üniversite öğrencilerine gönüllü danışmanlık yapan AK Partili gençleri kutladı. ÜNİAK biriminden hizmet alan üniversiteli gençlerle de sohbet eden Çavuşoğlu, 'Gençlerimiz, çok güzel hizmete imza atıyorlar.  Uludağ Üniversitesi'ni kazanarak kentimize gelen gençlerimizi de ayrıca tebrik ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Uludağ Üniversitesi, Türkiye'deki çok değerli üniversitelerinden biridir. Burada eğitim alacak ve meslek sahibi olacak gençlerimiz, yarınlarda ülkemize güzel hizmetler sunacaklar' dedi. 

AK Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse de, her yıl olduğu gibi yıl da, ÜNİAK biriminin binlerce gence, kayıt döneminde gönüllü hizmet vererek yardımcı olduklarını söyledi.  Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi'nin her yıl binlerce öğrenciyi bünyesine kattığını, bu gençlerin büyük çoğunluğunun Bursa'ya ilk kez geldiklerine değinen Köse, gönüllülük esasına dayalı bir faaliyetle gençlere destek olmayı bir görev saydıklarını söyledi.

HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDA OLACAĞIZ

ÜNİAK Birimi'nin kayıt dönemindeki rehberlik hizmetlerini, eğitim-öğretim döneminde de sürdüreceğini ve her zaman gençlere yol gösterici olacaklarını kaydeden Köse, 'AK Parti gençlik kolları olarak, Türkiye'nin en dinamik ve en güçlü gençlik yapılanmasına sahibiz.  Eğitimden sağlığa, kültürden çevreye kadar birçok alanda yaptığımız faaliyetlerle ülkemize, halkımıza faydalı olmaya çalışıyoruz.  Üniversiteyi kazanarak kentimize gelen kardeşlerimize, (Hayallerinizle birlikte kampüse hoş geldiniz) diyorum. Okullar açıldıktan sonra da genç kardeşlerimize de destek olmaya, onların sorunlarının çözümüne yardımcı olmaya devam edeceğiz' dedi. Destek olmaya, onların sorunlarının çözümüne yardımcı olmaya devam edeceğiz' dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.