Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büro Memur-Sen 10. Başkanlar Kurulu gerçekleştirildi

Büro Memur-Sen 10’uncu Başkanlar Kurulu toplantısında konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, birlik ve beraberlik mesajları vererek, "1 milyon üye sayımızla erdemli ve soylu mücadelemizi kararlı adımlarla güvenli yarınlara taşıyacağız....

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büro Memur-Sen 10’uncu Başkanlar Kurulu toplantısında konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, birlik ve beraberlik mesajları vererek, "1 milyon üye sayımızla erdemli ve soylu mücadelemizi kararlı adımlarla güvenli yarınlara taşıyacağız. Çünkü biz kamu görevleriyle aynı dili konuşuyoruz. Türkiye’yi kuşatan, milletle kucaklaşan erdemliler hareketiyiz. İstikrar ve başarının adresiyiz. Elif gibi dimdik duruşun sembolüyüz" dedi.
Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur-Sen 10’uncu Başkanlar Kurulu toplantısı İstanbul’da yapıldı. Toplantıya Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Günay Kaya, Mehmet Bayraktutar, Mehmet Emin Esen, Hacı Bayram Tonbul, Levent Uslu, Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu üyeleri ve Büro Memur-Sen İl Başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Memur-Sen Genel başkanı Ali Yalçın, teşkilat mensuplarına önemli mesajlar verdi.
"Erdemliler hareketi olarak, bütün Türkiye’yi baştan başa kuşattık"
Memur-Sen teşkilatının her ferdine sorumluluk düştüğünü dile getiren Yalçın, "1 milyon üye sayımızla erdemli ve soylu mücadelemizi kararlı adımlarla güvenli yarınlara taşıyacağız. Bu yıl tarihi rekorlarımıza yenisini ekleyerek rakiplerimize fark attık, zirvenin zirvesine yükseldik. Erdemliler hareketi olarak, Edirne’den Kars’a, Muğla’dan Hakkari’ye bütün Türkiye’yi baştan başa kuşattık. Sendikalarımız yetkili oldukları il sayılarını artırarak hemen hemen Türkiye’nin her ilinde yetkiyi yakaladılar. Çünkü biz, Türkiye’yiz. Çünkü biz, milletimizle aynı değerleri paylaşıyoruz. Çünkü biz kamu görevleriyle aynı dili konuşuyoruz. Türkiye’yi kuşatan, milletle kucaklaşan erdemliler hareketiyiz. İstikrar ve başarının adresiyiz. Elif gibi dimdik duruşun sembolüyüz" diye konuştu.
"Büyük Türkiye ve adil bir dünyanın doğum sancıları yaşanıyor"
"Ufkumuz, kamu görevlileriyle, Türkiye’yle sınırlı değil. Bölgesel ve küresel sorunlarda da söz sahibi ve çözüm ortağı olmak istiyoruz" diyen Yalçın, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Bugün bölgemizde ve dünyada yeniden büyük Türkiye ve adil bir dünyanın doğum sancıları yaşanıyor. Küresel çeteler ile bölgesel ve ulusal taşeronlarının kışkırttığı terör fitnesi kan ve gözyaşı politikalarına zemin oluşturuyor. Kardeş coğrafyamızı ve kardeşliğimizi parçalıyorlar. Küresel fitne ve küresel adaletsizliğin, insanlığın umumi barışına ve selametine dönüşmesi için ‘Müminler kardeştir’ hakikatine sımsıkı sarılarak, kardeşlik hukukunu inşa ve ihya etmeliyiz"
Yalçın, "Büro Memur-Sen 6’ncı Olağan Genel Kurulu toplantısını erdemliler hareketi mensuplarının ruhuna uygun bir şekilde Memur-Sen ismine yakışır bir görüntü ve sonuç üretmek için yapacağız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.