Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burkay, Zeytin dalı operasyonu değerlendirdi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, terör grupları kontrolündeki Suriye’nin Afrin bölgesine gerçekleştirilen askeri harekatın Türkiye’nin meşru hakları çerçevesinde ulusal güvenliğini korumak...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burkay, Zeytin dalı operasyonu değerlendirdi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, terör grupları kontrolündeki Suriye’nin Afrin bölgesine gerçekleştirilen askeri harekatın Türkiye’nin meşru hakları çerçevesinde ulusal güvenliğini korumak için düzenlendiğinin altını çizdi.

BTSO Başkanı Burkay, Türkiye’nin sınır güvenliğini ve toprak bütünlüğünü tehdit eden terör gruplarının bölgeden temizlenmesi adına başlatılan zeytin dalı operasyonunun aynı zamanda bölgedeki masum sivillerin güvenliğinin sağlanması adına da çok önemli olduğunu belirtti. Başkan İbrahim Burkay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye’nin sınır bölgelerinde masum insanları katleden ve milletimizin güvenliğine de tehdit oluşturan terör gruplarına sessiz kalmamız beklenemez. Türkiye olarak tüm ülkelerin toprak bütünlüğüne saygılı olmakla birlikte, ulusal güvenliğimizi korumak ve coğrafyamızdaki barışa ve huzura da öncülük etmek hem meşru hakkımız hem de tarihi sorumluluğumuzdur. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz terör örgütlerini bölgeden temizleyerek sınırlarımız içinde ve komşu coğrafyada güvenliği tesis etmek üzere görev başındadır. Fırat Kalkanı ile başlayan ve terör koridoru oluşturulmak istenen bölgedeki Afrin operasyonuyla terör örgütleri ile destekçilerine gereken cevabı en etkin şekilde veren Türkiye, komşu coğrafyadaki mazlumları da korumaya ve şefkat elini onlara uzatmaya devam edecektir. İş dünyası olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümetimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin her zamanki gibi dimdik yanındayız. Dualarımız ve desteğimiz kahraman Mehmetçiğimiz ile birliktedir."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.