Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burhaniye Belediyesi’nde tatkibat

Burhaniye Belediyesi’nde, İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından organize edilen yangın ve deprem tatbikatı, tüm belediye personelinin katılımıyla yapıldı.Afet durumlarında daha etkin müdahale amacıyla Burhaniye Belediyesi’nde düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burhaniye Belediyesi’nde tatkibat

Burhaniye Belediyesi’nde, İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından organize edilen yangın ve deprem tatbikatı, tüm belediye personelinin katılımıyla yapıldı.

Afet durumlarında daha etkin müdahale amacıyla Burhaniye Belediyesi’nde düzenlenen tatbikata tüm belediye personeli katıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Burhaniye İtfaiye Şefliği personelinin kontrolünde yapılan tatbikat ilk olarak İtfaiye personelinin teorik bilgiler vermesiyle başladı. Tüm birimleri gezerek yangın veya deprem alarmları çaldığında neler yapılması gerektiğini tek tek anlatan İtfaiye ekipleri sirenler çaldığında da anlatılanların uygulanıp uygulanmadığını kontrol etti. Burhaniye Belediyesi Hizmet Binası ve Burhaniye Belediyesi şantiyesinde sirenler çaldıktan sonra başlayan tatbikat sırasında yapılan yanlışları tek tek belirten ekipler daha sonra yangın önleme, yangın söndürücü kullanma, yangına müdahale biçimleri, deprem sırsında yapılması gerekenler hakkında bilgiler verildi. Belediye binasında yangın söndürmede görevli olan personele de uygulamalı olarak yangın söndürme tüpünün kullanılışı yakılan ateşin söndürülmesini sağlayarak gösterildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.