Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burdur Valisi Yılmaz:

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, demokrasi nöbetinin sekizinci gününde Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslendi. Vali Yılmaz, Burdur’daki operasyonların seri şekilde devam ettiği anlattı.FETÖ’ye yönelik Burdur’daki operasyonlar hakkında...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, demokrasi nöbetinin sekizinci gününde Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslendi. Vali Yılmaz, Burdur’daki operasyonların seri şekilde devam ettiği anlattı.
FETÖ’ye yönelik Burdur’daki operasyonlar hakkında bilgi veren Vali Yılmaz, “Bilindiği gibi okullarını, dershaneleri tamamını kapattık. Yine bunların terörist yetiştirdikleri, evleri de kapatacağız. Birilerinin adlarına transfer etseler dahi Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, inine varıncaya kadar onlara dar edeceğiz. Bunun dışında mal varlıklarıyla ticaretlerini kısıtlamayla ilgili olsun. Gerektiğinde mahkeme kararı olmadan, tarafımdan alınan karar ile el koyacağız. Anayasanın ve yasanın verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanıp, gerek ticaretinde, gerekse bu şerefli milletin yaşadığı bu topraklara girmelerini yasaklama suretiyle dahil olmak suretiyle onlara bir takım uygulamaları yapacağız. Milletini, bayrağını seven, bu millet için askerlik yapan hiç bir vatandaşımın hiç bir özgürlüğüne ve hiç bir hak ve hukukuna dokunmayacağız. İlimizde bu örgüt adına yayın yapan televizyon ve radyoların verici istasyonların tamamını kapatarak mühürledik. Geçen haftadan, bugün yatsı namazına kadar olan süre içerisinde, bu örgütle bağlantısı olan bağlantısı olduğunu değerlendirdiğimiz, bunlarla beraber çalıştığını düşündüğümüz ve bu örgüte yardım ve yataklık etiğini düşündüğümüz 327 kamu görevlisini açığa aldık. Açığa almayla beraber soruşturma yapacağız. Suçları sabit olursa, bunları yargıya teslim edip, devlet memurluklarıyla belki ilişkilerini keseceğiz" dedi.
"Bildiklerinizi devlete iletin"
Burdur halkından FETÖ bağlantılı bilgilerin devletle paylaşılmasını isteyen Vali Yılmaz, “Özellikle resmi ve diğer zamanlarda olsun, paylaştığım bir husus var. Bu örgütle ilgili bildikleriniz ne varsa devlete iletin. Bu örgüt sizden para istediyse, bu örgüt sizin adınıza parayı alıp birilerine teslim ettiyse, bu örgüt sizin mal varlığınıza el koyduysa, bu örgüt sizin çocuğunuzu sizden kaçırdıysa, sadece bunlara paralelcidir demeyin. Bize bilgi, belge, fotoğraf, başka ne varsa elinizde iletin" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.