Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURBAK’tan İSBAK’a teknolojik ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURBAK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki olan İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş.’yi (İSBAK) ziyaret etti.Bursa’da araç parklanmasında teknolojik çözümler...

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURBAK’tan İSBAK’a teknolojik ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURBAK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki olan İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş.’yi (İSBAK) ziyaret etti.

Bursa’da araç parklanmasında teknolojik çözümler sunmayı hedefleyen BURBAK, İBB’nin teknoloji yüzü İSBAK’ı ziyaret etti. Akıllı otopark çözümleri ilgili BURBAK Genel Müdürü Kasım Şahin ve yöneticilerin gerçekleştirdiği ziyarete İSBAK Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Tufan Erenay ve Pazarlama Müdürü Mustafa Önçırak eşlik etti.

Bursa’da araç sahiplerinin daha rahat ve güvenli park edebilmeleri için teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerinin altını çizen BURBAK Genel Müdürü Kasım Şahin, “Bursa’da özellikle otoparklarımızın kaliteli, verimli çevreci, pratik bir şekilde kullanımı için BURBAK olarak, akıllı sistemleri kazandırmanın amacı içindeyiz. Bu noktada ‘otopark bilgilendirme ve yönlendirme sistemleri’ni, ‘akıllı otopark yönetim sistemleri’ni, Mobil EDS cihazlarının yapısını, açık ve kapalı otoparklarda otomatik ödeme noktalarını inceledik. Dünya şehirlerinde parklanma ile ilgili uygulanan son teknolojik sistemleri Bursa’ya kazandırıp, faydalı hale getirmeyi hedefliyoruz. Tabii bütün bu yatırımlarda yerli ve milli teknolojik çözümlere ve uygulamalara öncelik vererek, ülke ekonomimize katkı koymanın da bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan önemli bilgiler paylaşan İSBAK’a teşekkür ediyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.