Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bugün Edirne’nin Belediye Başkanı Bir Roman

Edirne’de, Kakava ve Hıdırellez şenlikleri kapsamında bugün belediye başkanlık makamında vekil olarak Roman Belediye Meclis Üyesi Erkan Makas görev yaptı.Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kakava ve Hıdırellez şenlikleri kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bugün Edirne’nin Belediye Başkanı Bir Roman
Edirne’de, Kakava ve Hıdırellez şenlikleri kapsamında bugün belediye başkanlık makamında vekil olarak Roman Belediye Meclis Üyesi Erkan Makas görev yaptı.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kakava ve Hıdırellez şenlikleri kapsamında başkan vekili olarak Roman Belediye Meclis Üyesi Erkan Makas’ı görevlendirdi.
Belediye Başkan Vekili Makas, baharın gelişi ile birlikte Kakava’da ülkemize umut ve barış dolu günler dileyerek, “Bin yıllık geçmişi olan Kakava demek, bahar demek, mutluluk demek. Ülkenin diğer ucunda yaşanan terör olaylarının bir an önce bitirilmesi için canı pahasına koruyan, şehitlerimize Allah’tan rahmet diyorum. Edirne’den tüm dünyaya sesleniyorum, ben Romanım, ben Kürdüm, ben Türküm, ben Lazım. Ne mutlu Türküm diyene" dedi.
“SADECE 5 MAYIS DEĞİL HER ZAMAN GÖREV ALIYORUM”
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın kendisine sadece 5 Mayıs’ta değil, her zaman görev verdiğini belirten Makas, “Meclis’te komisyonlarda görev alıyorum. Böyle olduğundan belediye başkanımız Recep Gürkan’ın ötekileştirmeyen bir Edirne oluşturduğunu düşünüyorum. Buradan diğer illere de örnek oluyor. Ben kendisine tüm Roman halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
“TERÖRÜ LANETLİYORUM”
Kakava’nın diğer zamanlara göre biraz sönük geçmesini şehit haberlerine bağlayan Makas, "hemen hemen her gün ülkemizde bir şehit haberi geliyor ve ben terörü buradan lanetliyorum, bir an önce bitmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.
Gün boyunca etkinliklere katılacak olan Edirne Belediye Başkan Vekili Erkan Makas, akşam üzeri tarihi Sarayiçi’nde kakava ateşini yakacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.