Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Budak: "Antalya’ya geçmiş olsun"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) otoparkında meydana gelen patlamada yaralananlara acil şifalar dileyerek, "Hemşehrilerimize ve Antalya’ya geçmiş...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) otoparkında meydana gelen patlamada yaralananlara acil şifalar dileyerek, "Hemşehrilerimize ve Antalya’ya geçmiş olsun. Türkiye zor günlerden geçiyor. Bu zor dönemi ancak uzlaşma kültürü ve dayanışma ile aşabiliriz" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, yaptığı yazılı açıklamada, ATSO otoparkında meydana gelen patlamanın, tedirginlik oluşturduğunu, can kaybı olmamasının yürekle su serptiğini belirtti. Budak, "Yaralanan vatandaşlara, hemşehrilerime acil şifa diliyorum. ATSO’ya, Antalya’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ne yazık ki, çok zor ve travmalarla dolu bir dönemden geçiyoruz. Türkiye’nin hiç olmadığı kadar birlik ve bütünlüğe, dayanışmaya, ortak akıla ve uzlaşmaya ihtiyacı var. Ülkemizin her köşesinde huzurun egemen olması için herkesin katkı vermesi gerekiyor" ifadelerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.