Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Şakalar Yuva Yıkar

Antalya’da yaşayan bir çift, 100 metrekare ev içinde çektikleri videolarla yüz binlerce kişiyi güldürüyor. Kocakarı Ansiklopedisi ismi ile yüz binlerce kişinin takip ettiği çift, günlük yaşantılarını, meydan okumalarını ve tüm şakalarını...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu Şakalar Yuva Yıkar
Antalya’da yaşayan bir çift, 100 metrekare ev içinde çektikleri videolarla yüz binlerce kişiyi güldürüyor. Kocakarı Ansiklopedisi ismi ile yüz binlerce kişinin takip ettiği çift, günlük yaşantılarını, meydan okumalarını ve tüm şakalarını izleyiciyle paylaşıyor.
İran’dan gelip Antalya’ya yerleşen ve 5 dil bilen 27 yaşındaki Volkan Alei, 1 yıl önce kabin memurluğu için başladığı eğitimde hayat arkadaşı Melis Alei ile tanıştı. İkilinin arkadaşlıkları 5 ay gibi kısa bir sürede nikah masasında noktalandı. Eğitimlerinin ardından kabin memurluğuna başlayan Alei çifti, neşeli ve şakacı tavırlarıyla dikkat çekmeye başladı. Volkan Alei, kabin şefinin önerisiyle yaptıkları şakaları tüm Türkiye ile paylaşmaya karar verdi. Hayallerinin peşinden gitmek için önce işten ayrılan Alei çifti, bir kamera alıp kendilerini görüntülemeye başladı.
Çekimlerini, KocaKarı Ansiklopedisi ismini verdikleri bir kanal vasıtasıyla sosyal paylaşım sitesinden paylaşan çiftin şakaları büyük beğeni topladı. Sempatik çiftin yaptıkları bazı şakalar, izleyenlere ’bu kadar da olmaz’ dedirtti.
Hayallerine doğru yola çıktığını dile getiren İran asıllı Türk vatandaşı Volkan Alei, "Kabin şefimizin tavsiyesi ile bu işe başladık. Hayalime giden yoldu. Sürekli farklı şehirler ve farklı insanları tanıdık. Bazen evimizin içinde şakalar yaptık. Bunu da izleyicilerle paylaştık. Büyük beğeni aldık" dedi.
Dünyada şaka yapan çok sayıda kişinin olduğunu aktaran Volkan Alei, "Dünyada şakaların öncüleri var. Ben bunları hep hayranlıkla izledim. İlk olarak kendi aramızda meydan okumalarla başladık. Ardından şaka yapmayı denedim ama başarısız oldu. Eşim de şakanın başarılı olması için tavsiyede bulundu. Daha sonra çeşitlenerek devam etti" diye konuştu.
"100 METREKARELİK EVDE ŞAKA"
86 adet videolarından 70’inin şaka olduğunu anımsatan Volkan Alei, "İki tane de sosyal içerikli videomuz var. Şakalarda özel bir konu belirlemiyoruz. 100 metrekare evin içinde ne yapabiliyorsak o şakayı yapıyoruz. Videolarımızın girişine yaş sınırı koyuyoruz. İçinde küçücük bir argo kelime olsa bile bu işareti koyuyoruz. Şakalarımız gizli kamera olduğu için argoyu engelleyemiyorsunuz. Bazı izleyicilerimiz, ’Üst üste böyle şakaları nasıl yiyorsunuz?’ diye soruyorlar. Yaptığımız şakalarda öyle bir hassas noktaya dokunuluyor ki o an şaka olup olmadığını anlayamıyorsunuz. Sadece tepkiye odaklanıyor" dedi.
"ALDATMA ŞAKASI BÜYÜK İLGİ ÇEKTİ"
Şakaları genelde birbirlerine yaptıklarının altını çizen Volkan Alei, "Anneme şaka yaptığım zaman dayak yiyorum. Arada babama yapıyorum. Şuan 180 bin abonemiz var ama izleyici oranımız 3 katından fazladır. Biz Melis’in yaptığı aldatma şakası ile gündeme geldik. Ama insanlar bu noktada kendileri ile çelişiyor. ’Benim karım bana böyle yapsa öldürürüm’ gibi. Ama biraz daha düşünüldüğünde sadece şaka yapıldığını anlıyorlar. İlk önce bize karşı bir nefret vardı. Ama zamanla bunu sevgiye çevirebildik. İnsanlar bizim kötü bir şey yapmadığımızı görmeye başladı. Güzel mesajlar vermeye çalışıyoruz. Bizim işimiz sadece komiklik değil" dedi.
"ŞAKANIN EVLİLİĞE KATKISI VAR"
Şakalar sayesinde birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı yakaladıklarının altını çizen Alei, "Ortak bir hobimiz var, bazıları iş gözüyle bakıyor. Sürekli beraberiz. Normal evliliklerde, ya çiftler işte ya da biri evde kalıyor. Birbirlerini tanıyamıyorlar. En küçük noktada kavgalar büyüyor. Biz sürekli birlikte olduğumuz için evliğimize de iyi geldi" ifadelerini kullandı.
"İZLEYİCİLERİN YÜZDE 40’I AVRUPA’DAN"
Şakalarının yurt dışından da izlendiğini ama en büyük hedef kitlelerinin Türkiye’de olduğunu dile getiren Volkan Alei, "Kocakarı Atlası diye bir kanal açtık. Kıtalar arasında gidip gördüğümüz yerleri paylaşacağız. Şuan Avrupa’da yüzde 40’lık izleyici oranımız var. İnşallah bir gün tüm dünya tarafından tanınacağız" diye konuştu.
Volkan Alei, doğallığın kaybedilmemesi adına televizyon programlarına sıcak bakmadıklarını kaydetti.
Melis Alei ise başarısız bir şaka denemesinin ardından bugünlere geldiklerini belirterek, bazı uç şakalar olsa da hepsinin içinde bir mesaj olduğunu kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.