Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Mekan Sadece Kadınlara Hizmet Veriyor

Bilecik’te sadece bayanların hizmetine sunulan Hanımlar Kahvesi’ne gelen kadınlar, iftar öncesi masaları hazırlayıp yemekleri kendileri servis ettiler ve hep birlikte afiyetle yediler.Bilecik Belediyesi tarafında hanımlar için kurulan Hayme...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te sadece bayanların hizmetine sunulan Hanımlar Kahvesi’ne gelen kadınlar, iftar öncesi masaları hazırlayıp yemekleri kendileri servis ettiler ve hep birlikte afiyetle yediler.
Bilecik Belediyesi tarafında hanımlar için kurulan Hayme Ana Sultanevi Hanımlar Kahvesi’nde iftar öncesi tatlı bir telaş yaşanıyor. İftar öncesi hazırlıklara masa, sandalyeleri kendileri taşıyarak başlayan kadınlar, erkek yardımı olmadan kendi işleri kendileri gördüler. Hayme Ana Sultanevi sorumlusu Nalan Öz, hanımların kendilerinin bu mekanda huzurlu hissettiklerini belirterek, “Hayme Ana Sultanevi’ne hanımların ilgisi büyük. İftar öncesi bütün hazırlığı kadınlar görüyor. İftardan sonra da burada toplanarak hem çaylarını içiyorlar, hem de sohbet etme fırsatı buluyor. Manzara ve yeşillikler içinde bulunan mekana talep çok olunca bizler de yan taraftaki bölümü hizmete açarak bugün burada bayanların hizmetine sunduk” dedi.
Hazırlıkları muntazam bir şekilde yapan hanımlar, ezanın okunması ile oruçlarını açarken, çocuklar ise; oyunlar oynayarak eğlendiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.