Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu mağazada elbiseler bedava dağıtılıyor

Şanlıurfa’da ihtiyaç sahiplerinin faydalanabilmesi için ’İhtiyacın varsa al, yoksa as’ yardım mağazasının ikinci şubesi açıldı.Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Yeni Genç Bakış Derneği ve Karaköprü Belediyesi tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’da ihtiyaç sahiplerinin faydalanabilmesi için ’İhtiyacın varsa al, yoksa as’ yardım mağazasının ikinci şubesi açıldı.
Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Yeni Genç Bakış Derneği ve Karaköprü Belediyesi tarafından ’İhtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as’ mağazasının ikinci şubesi açıldı. Kampanya ile ihtiyacı olan vatandaşlar hiçbir ücret ödemeden bu kıyafetlerden kendilerine uygun olanı alabiliyor. Ellerinde kullanmadıkları elbiseler olanlar ise açılan mağazaya ve şubesine giderek elbiseleri ihtiyaç sahiplerinin alabilmesi için askılara asıyor.
GAP Bulvarındaki şubenin açılışına Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Yeni Genç Bakış Derneği Başkanı Aynur Özdemir ve vatandaşlar katıldı.
İkinci şubenin açılışında konuşan Şanlıurfa Yeni Genç Bakış Derneği Başkanı Aynur Özdemir, “Yeni Genç Bakış Derneği olarak projenin ikinci şubesini açtık. Bu konuda bize yardımcı olan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ediyoruz” dedi
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise yaklaşık 7 ay önce Mehmet Hafız Bulvarında açılan askıda yardım mağazasının yetersiz olduğunu, bu nedenle ikinci şubeyi açtıklarını belirtti. Sosyal belediyecilik gereğini yapmaya devam ettiklerini aktaran Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak sosyal belediyecilik gereğini yapmaya devam ediyoruz. Yaklaşık 7 ay önce Mehmet Hafız Bulvarında ’İhtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as’ mağazasını Şanlıurfa Yeni Genç Bakış Derneği ile birlikte açmıştık. Karaköprülü vatandaşlarımızın yapmış olduğu yardımlardan dolayı oradaki mağazanın bu ihtiyacı yeterince karşılayamamasından dolayı ikinci şubeyi GAP bulvarında açtık” dedi.
Sağ elin verdiğini sol elin görmemesi düşüncesiyle yapılan yardımların başarıya ulaştığını ifade eden Baydilli, “İslam dininde olan sağ elin verdiğini sol elin görmemesi düşüncesiyle yapılan yardımlar başarıya ulaştı. Bu nedenle Mehmet Hafız Bulvarındaki mağazamız yetmemeye başladı. İyiliklerde önemli olan mükafatını Allah’tan beklemektir. Ben bu hayra vesile olan başta Emine Yüksel hocamız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından yardım mağazasının yeni şubesini gezen Baydilli, kampanyaya destek vermek amacıyla askıya kıyafet astı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.