Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu köprüden geçmek cesaret istiyor

Balıkesir’in Manyas ilçesi Kızıksa Köyü’nde bulunan ve hiç bir güvelik önlemi kalmayan köprünün 39 yıldır bakımı yapılmıyor. Halen kamyonlar tarafından kullanılan ve tek aracın geçebildiği köprüden yürüyerek geçmek ise cesaret...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu köprüden geçmek cesaret istiyor
Balıkesir’in Manyas ilçesi Kızıksa Köyü’nde bulunan ve hiç bir güvelik önlemi kalmayan köprünün 39 yıldır bakımı yapılmıyor. Halen kamyonlar tarafından kullanılan ve tek aracın geçebildiği köprüden yürüyerek geçmek ise cesaret istiyor.
Kocaçay üzerine yapılan köprü ölüme davetiye çıkarıyor. Tedirgin olan halkın geçmek istemediği köprünün bakıma muhtaç olduğunu söyleyen Kızıksa Mahallesi Muhtarı Fikret Çakar, yetkililerden yardım istedi.
Muhtar Çakar, 1977 yılında yapılan köprünün bugün tüm özelliklerini ve sağlamlığını kaybettiğini belirterek, bakımı olmayan köprünün kullanılamaz hale geldiğini söyledi.
Çakar, "Köprünün bakımsızlıktan her yeri delik deşik oldu. Yanları sallanıyor. Betonları da duracak gibi değil. Yetkililerden gerekenin yapılmasını istiyoruz. Halkımız artık isyan etti. İnsanlar çok tedirgin durumda. Buradan geçmek istemiyorlar. Başka da bir yolumuz yok Manyas’a ve Gönen’e gidecek. Burası Çanakkale - Gönen hattı olarak kullanıldığı için yüklü araçlar buradan geçti yıllarca. Bu yüzden de çok kötü duruma geldi köprümüz. Onun için bir an önce yapılmasını istiyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.