Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu köpek her hafta sahada

Bilecik Edebali Stadı’nda oynanan futbol müsabakalarında hemen hemen her maçta sahaya giren köpek, bu hafta da başlama düdüğü öncesi saha girdi.Bilecik 1. Amatör Lig’in bazı futbol maçları, güvenlik nedeniyle depreme uygun olmayan Bilecik...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu köpek her hafta sahada

Bilecik Edebali Stadı’nda oynanan futbol müsabakalarında hemen hemen her maçta sahaya giren köpek, bu hafta da başlama düdüğü öncesi saha girdi.

Bilecik 1. Amatör Lig’in bazı futbol maçları, güvenlik nedeniyle depreme uygun olmayan Bilecik Edebali Stadı’nda oynanırken, bu müsabakaların hemen hemen her haftasında saha giren köpekler maçın duraklamasına neden oluyor. Geçtiğimiz haftalarda saha girerek maçın duraklamasına neden olan köpek, bu hafta Bilecik 1. Amatör Lig 16’ıncı hafta müsabakası olan Gökpınar- Bilecikspor maçının başlama düdüğünden hemen önce sonra saha girdi. Saha kenarında dolaşan köpek maçın daha başlamamasından dolayı oyunda bir aksaklığa neden olmazken, kendi kendine sahadan dışarı çıktı.

Bir önlem bulamadılar

Maçı izlemeye gelen taraftarlar her hafta saha giren köpeğe Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bir çözüm bulamadığı için tepki gösterdiler.

Işıklı tabela geldi

Geçtiğimiz hafta İHA’nın "Rakamların eksikliği el tabelası ile yapılan oyuncu değişikliğinde zor anlar yaşattı" haberi üzerine Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bu haftaki Gökpınar- Bilecikspor maçına ışıklı el tabela getirdi. Oyuncu giriş ve çıkışlarında herhangi bir sorun yaşanmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.