Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu görüntüler Eskişehir’den

Eskişehir’de etkili olan ani sağanak yağmur nedeniyle trafik felç olurken, bazı araçlar suların ortasında kaldı.Eskişehir kent merkezinde akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur birçok yerde ciddi su birikintilerine neden oldu. Bunaltan...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu görüntüler Eskişehir’den
Eskişehir’de etkili olan ani sağanak yağmur nedeniyle trafik felç olurken, bazı araçlar suların ortasında kaldı.
Eskişehir kent merkezinde akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur birçok yerde ciddi su birikintilerine neden oldu. Bunaltan sıcaklığın ardından zaman zaman gök gürültüsü ile şimşeklerin eşlik ettiği sağanak yağmur, çoğu vatandaşı hazırlıksız yakaladı. Uzun süre aralıksız devam eden yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri vatandaşların yanı sıra özellikle araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Eskişehir-Ankara ve Eskişehir-Bursa karayolu üzerinde bulunan alt geçitlerden bazıları, aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle taşkın suları ile doldu. Kent merkezi ve çevre yolunda uzun araç kuyrukları oluşurken, birçok noktada maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Özellikle alt geçitlerde biriken sular, birçok aracın mahsur kalmasına neden oldu. Polis ekipleri, oluşan trafiğin önüne geçmek ve sürücülerin mağdur olmaması için trafik akışını sağlamaya çalışırken sürücüler de yetersiz alt yapı çalışmalarından dolayı yetkililere tepki gösterdi.
Metrekareye 15 kilogram yağmur
Öte yandan Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Eskişehir’de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sebebi ile metrekareye 15 kilogram yağmur düştüğü öğrenildi. Yetkililer, hafta sonuna kadar başka bir yağmur beklenilmediğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.