Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu evde korktuğunuz başınıza geliyor

Eskişehir’de vatandaşların uğrak yerlerinden olan korku evi, yeni oyunlarıyla birlikte adeta yeni kurbanlarını bekliyor.Eskişehir’de yaklaşık 2 yıl önce açılan ve yeni oyunlarla birlikte vatandaşların ilgisini çeken korku evi, evden kaçış...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu evde korktuğunuz başınıza geliyor
Eskişehir’de vatandaşların uğrak yerlerinden olan korku evi, yeni oyunlarıyla birlikte adeta yeni kurbanlarını bekliyor.
Eskişehir’de yaklaşık 2 yıl önce açılan ve yeni oyunlarla birlikte vatandaşların ilgisini çeken korku evi, evden kaçış oyununun ikinci serisini de hizmete sundu. Bu oyun ile birlikte odalarda bulunan şifreleri çözemeye çalışan vatandaşlar, korkuyla birlikte bir çok duyguyu bir arada tadıyor. Özellikle bayan oyuncuların oyunun ortasında ağlayarak dışarı çıkmak istediklerini belirten korku evi işletmecisi Çağrı Kükrer, şimdiye kadar oyunda yaşananları da anlattı.
"Korku dolu zaman geçiriyorlar"
Oyun hakkında bilgiler veren Kükrer, şimdiye kadar bin 500 oyun yaptıklarını söyledi. Evden kaçış oyununun ikinci serisi ile birlikte 7. oyunun konseptini yaptıklarını anlatan Kükrer, "Şu anda bulunduğumuz oyun, bizim karakterimiz koleksiyoncunun ikinci serisi. Evden kaçış oyunlarının, korku temalı oyunlarından bir tanesi. Vatandaşlarımız bu oyunlara geliyorlar, 70 dakika içerisinde keyifli, eğlenceli, heyecanlı ve korku dolu zaman geçiriyorlar. İçeride çok korkuyorlar, çıktıklarında da çok eğleniyorlar. Çok güzel muhabbetini yapıyorlar. Eskişehir’de yaklaşık 2 yıldır bu sektörde hizmet veriyoruz. Yaklaşık bin 500 oyun yaptık. Bu da 7. oyun konseptimiz. Eskişehir dışında da bu oyunları ilerletmeyi düşünüyoruz. İlk hedefimiz de, İstanbul’da bir evden kaçış oyunu açmak. Onunla ilgili olarak da çalışmalarımızı başlattık" dedi.
"Çok nadir olsa da, istifra edenler bile oldu"
Oyunda yaşanan ilginç olayları da paylaşan Çağrı Kükrer, şu ifadelere yer verdi:
"Oyuna gelenler, şifreleri çözmeye çalışıyorlar. Evin içinde bulunan ipuçlarını buluyorlar. İpuçlarını teker teker çözerek, aşama aşama odaları geçmeye çalışıyorlar. Her odanın kendine özgü şifreleme teknikleri var. Bu şekilde oyunu bitirmeye çalışıyorlar. Biz çok zayıf kalan ekiplere, ipuçlarında yardımcı oluyoruz. Oyuna bu şekilde bir müdahalemiz oluyor. En fazla bayanlardan yana tepkiler oluyor. Mesela belli bir süre sonra ağlıyorlar ve oyundan çıkmak istiyorlar. Bazen bayılan bayanlarla karşılaşıyoruz. Çok nadir olsa da istifra edenler bile oldu. Eskişehirlilerin hepsine bu oyunu denemelerini tavsiye ediyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.