Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Da Alternatif 23 Nisan

Balıkesir’de CHP ve 14 sivil toplum örgütü alternatif 23 Nisan eğlencesi düzenledi. Şehir meydanında yapılan etkinliğin sonunda 7 yaşındaki Zeynep Lek isimli çocuğun İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını da ezbere okuması büyük alkış...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’de CHP ve 14 sivil toplum örgütü alternatif 23 Nisan eğlencesi düzenledi. Şehir meydanında yapılan etkinliğin sonunda 7 yaşındaki Zeynep Lek isimli çocuğun İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını da ezbere okuması büyük alkış aldı.
Balıkesir’de CHP İl Başkanlığı ve 14 sivil toplum örgütü tarafından alternatif 23 Nisan kutlama programı hazırlandı. Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda düzenlenen programa çok sayıda vatandaş eşlik ederken, gösteriler şiir okunması ile başladı. Ardından Ferman Halk Oyunları Grubu’nun gösteri ile süren etkinlikte roman havası oynayanlar büyük ilgi gördü. Programın sonunda 7 yaşındaki Zeynep Lek’in, İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını da ezbere ve coşku dolu okuması büyük alkış aldı. Balonların dağıtıldığı eğlence andımızın okunması ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.