Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Bu Cadde Tapulu Arazim" Diyerek 4 Şeritli Yolu Kapattı

Samsun’da 4 şeritli yolu tapulu arazisi olduğu gerekçesiyle hafriyat dökerek kapatan vatandaş, caddeyi sebze bahçesi yapmayı planlıyor.Samsun’un İlkadım ilçesinde oturan İbrahim Akbulut, Gençlik Caddesi’nin bin 550 metrekarelik bölümünün...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da 4 şeritli yolu tapulu arazisi olduğu gerekçesiyle hafriyat dökerek kapatan vatandaş, caddeyi sebze bahçesi yapmayı planlıyor.
Samsun’un İlkadım ilçesinde oturan İbrahim Akbulut, Gençlik Caddesi’nin bin 550 metrekarelik bölümünün kendisine ait olduğunu öne sürerek 2 yıl önce yolun bir şeridini trafiğe kapattı. Bir şeridi 2 yıldır kapalı olan caddenin 2 Mayıs’ta diğer şeridini de trafiğe kapatan İbrahim Akbulut, bazı yetkililerin ricası üzerine kapattığı şeridi açtı. Akbulut, aradan 1 ayı aşkın süre geçmesine rağmen sorun çözülmeyince bu sabah yolun tamamını tekrar trafiğe kapattı.
Sabah saatlerinde iş makinesi getirip yola hafriyat döktüren Akbulut, yolun kendi arazisi olduğunu ve bundan sonra arazisini sebze bahçesi yapacağını söyledi. Yolun kapandığını gören ve şaşkınlıklarını gizleyemeyen sürücüler ise geri dönmek zorunda kaldı.
"BURAYI SEBZE BAHÇESİNE ÇEVİRECEĞİM"
Yolun kendisine ait olduğunu ifade eden İbrahim Akbulut, "Bu yol benim tapulu malım. İnsanları fazla bunaltmayayım diye yolun bir caddesini kapatıp diğerini açık bırakmıştım. Ama 10 seneden beri en ufak bir gelişme, bir cevap yok. Vatandaştan da özür diliyorum zaten büyük bir kısmı da bana hak veriyor. Takdir milletin. Karşı cadde iki yıldan beri kapalı Burası da herhalde ömür boyu kapalı olur. Burası benim sebze bahçemdi, yeniden sebze bahçesine çevireceğim. Burada bin 550 metrekare arazim var. Hazine malı diyorlardı burayı ama gitsin tapuya sorsunlar. Ben tapuyla görüştüm de buraya geldim. Burada 1 metrekare Hazine malı yok" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.