Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO iftar sofraları 60 bini aşkın kişiyi ağırladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından "Ramazan’da Birlikte Olalım" temasıyla düzenlenen İftar Sofraları, bir ay boyunca 60 bini aşkın Bursalı vatandaşı ağırladı.Kent hayatına yönelik sosyal sorumluluk projelerini aralıksız...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından "Ramazan’da Birlikte Olalım" temasıyla düzenlenen İftar Sofraları, bir ay boyunca 60 bini aşkın Bursalı vatandaşı ağırladı.
Kent hayatına yönelik sosyal sorumluluk projelerini aralıksız sürdüren BTSO, 2013 yılından bu yana düzenlediği İftar Sofraları programlarına bu yıl da devam etti. BTSO, Yıldırım Bayrak Alanı ve Osmangazi Belediyesi Çarşamba Pazar Yerinde kurduğu İftar Sofralarında bu yıl 60 bini aşkın Bursalıyı aynı masada buluşturdu. Her gün 2 bin kişiye iftar heyecanı yaşatan BTSO, geleneksel hale getirdiği İftar Sofraları’nda 4 yılda 250 binden fazla Bursalı vatandaşı misafir etti. Bursalı iş adamları ve kamu kurumlarının sponsorluğuyla kurulan İftar Çadırları, Ramazan ayı boyunca kentteki birlik ve beraberliğe katkı sağladı.
İftar sofraları dayanışma kültürünü güçlendirdi
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın toplumda birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini söyledi. Manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayının İslam alemi için bir kaynaşma, ortak paylaşım, birliktelik ve hoşgörüyü ifade ettiğini dile getiren Burkay, "Ramazan’da Birlikte Olalım" temasıyla düzenlenen İftar Sofraları’nın Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı artırdığına dikkati çekti.
Başkan Burkay, "BTSO olarak İftar Sofralarında her gün 2 bini aşkın kişiyi buluşturduk. 4 yıl boyunca ise bu sofralarımızda 250 binden fazla kişiyi ağırladık. İftar Sofralarımız, dayanışma ve yardımlaşma kültürünün sergilenmesi adına güzel bir örnek teşkil ediyor. Bu anlamda bu organizasyona maddi ve manevi olarak katkı sağlayan hayırsever iş adamları ve kurumlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kaydetti.
Başkan Burkay’dan bayram tebriği
11 ayın sultanı Ramazan’ı tüm fazileti ve feyziyle geride bıraktıklarını aktaran Başkan Burkay, bayramların sevgi, dostluk ve hoşgörü duyguları ile çoğaldığı müstesna günler olduğunu belirtti. Başkan Burkay, "Dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün ve mutluluğun zirveye ulaştığı Ramazan Bayramı’nın, tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini temenni ediyor, tüm iş dünyasının, vatandaşlarımızın ve İslam aleminin bayramını kutluyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.