Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Brüksel Yolcuları Havalimanında Bekliyor

Brüksel’de uluslararası havalimanında meydana gelen patlamalar sebebiyle THY, Brüksel seferlerini iptal etti. Uçuşlarının iptal olduğunu öğrenen Brüksel yolcuları, yetkililerden bilgi aldı. THY ise, yaptığı açıklamada Brüksel-İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Brüksel’de uluslararası havalimanında meydana gelen patlamalar sebebiyle THY, Brüksel seferlerini iptal etti. Uçuşlarının iptal olduğunu öğrenen Brüksel yolcuları, yetkililerden bilgi aldı. THY ise, yaptığı açıklamada Brüksel-İstanbul seferini yapan uçağın ekibi ve yolcuların havalimanında güvenliği sağlanan bölgeye alındıklarını belirtti.
Belçika’nın başkenti Brüksel’deki uluslararası havalimanında meydana gelen patlamalar nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) Brüksel seferlerini iptal etti. Brüksel’e gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen vatandaşlar ise yetkilerden uçuşlar ile ilgili bilgi aldı.
Nilgün Utkulu isimli bir vatandaş, Brüksel’de yaşadığını ve oraya gitmek için havalimanına geldiğini söyledi. Utkulu, "İstanbul’a geldik, İstanbul’a geldiğimiz gün patlama oldu. Psikolojimiz tamamen bozuldu. Günlerce trafiğe çıkalım mı çıkmayalım mı diye çelişkiler içerisindeyken bugün buraya geldik, bugün bu haberi aldık. İnsanın ruh durumunu düşünün. Eşim başka bir havalimanına gelin, Köln’e gelin diyor. Ama oralar ne derece güvenli bilmiyoruz" dedi.
Nurşen Degans ise "Brüksel’de 11 ölünün olduğunu biliyoruz" dedi.
THY’DEN AÇIKLAMA
Öte yandan, Türk Hava Yolları yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Tk 1942 Brüksel seferinin ekibi ve yolcuları ilgili otoriteler koordinasyonunda uçaktan boşaltılmış olup havalimanında güvenliği sağlanan bölgeye alınmaktadır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.