Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Brüksel Turizm Fuarı’nda Matso Standına Yoğun İlgi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Rus pazarında meydana gelen turist açığının kapatılması amacıyla farklı turizm fuarlarında tanıtımlarını sürdürüyor.MATSO, Manavgat-Side destinasyonu tanıtmak amacıyla EMITT ve Slovakya Turizm...

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2016 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2016 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Rus pazarında meydana gelen turist açığının kapatılması amacıyla farklı turizm fuarlarında tanıtımlarını sürdürüyor.
MATSO, Manavgat-Side destinasyonu tanıtmak amacıyla EMITT ve Slovakya Turizm Fuarlarının ardından bölge tanıtımını Belçika/Brüksel Turizm Fuarında sürdü. 4-8 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Manavgat / Side destinasyonunda güvenli ve rüya gibi bir şekilde tatil yapabileceklerini anlatan MATSO personeli, ziyaretçilere Manavgat’ı tanıtan neşeli haritalar, tanıtım kitapçıkları, broşür ve tanıtım CD’leri hediye etti. MATSO’nun Manavgat-Side standı fuar boyunca açık kaldı.
MATSO STANDINI BAKAN VOLKAN BOZKIR’DA ZİYARET ETTİ
Fuar boyunca çok sayıda tatilciyi, tur acentelerini ve turizm profesyonellerini ağırlayan MATSO standını AB Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkır da ziyaret etti. Fuar alanında stantları dolaşan Bakan Bozkır, stanttaki yetkililerden bilgi alarak zaman zaman karşılaştığı ziyaretçilerle de Türkiye hakkında sohbet etti.
MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, Manavgat-Side destinasyonu tanıtmak amacıyla yurt içi ve dışında çok sayıda fuara katıldıklarını ve katılmaya devam edeceklerini söyledi. Turizm sektörünün ülkedeki olaylardan en çok etkilenecek sektörlerin başında geldiğine vurgu yapan Güneş, yaşanan uçak krizi sonrasında Rus pazarında ulaşacak eksikliği, alternatif pazarlardan tamamlamayı planladıklarını kaydetti. Güneş; "Turizm sektörü ülkemizdeki olaylardan en çok etkilenecek sektörlerin başında gelir. Rusya ile yaşadığımız uçak krizi sonrasında turizmimiz olumsuz etkilenmiş ve bu konuda olumlu bir gelişme yaşanmazsa ciddi bir şekilde etkilenecektir. Bu etkiyi azaltmak amacıyla Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden geldiğince çeşitli tanıtım çalışmaları yürütüyoruz" dedi.
"BU YIL 10 FUAR PLANLANDI"
Bu yıl tanıtım atağına geçtiklerine değinen Güneş, yurt içinde ve dışında 10 fuara katılmak amacıyla planlama yaptıklarına söyledi. Şu ana kadar 3 fuara katıldıklarını ve bundan sonra 7 fuara katılacaklarını söyleyen Güneş, "Planladığımız 3 fuardan şu ana kadar yurt içinde bir fuar ve yurt dışında ise Slovakya, Belçika’daki turizm fuarlarında bölgemizi tanıttık. Bundan sonra ise Belçika, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Macaristan, Almanya, Ukrayna, Azerbaycan’daki turizm fuarlarında stant açarak ilçemizi tanıtacağız. Özellikle en büyük turizm fuarlarının başında gelen ve 09 - 13 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan ITB Turizm Fuarı’na da bu yıl desteğimiz daha fazla olacak ve güzel bir tanıtım çalışması gerçekleştireceğiz" ifadelerini kaydetti.
Rus pazarına alternatif olarak Ukrayna ve Türkî Cumhuriyetlerdeki fuarlara önem verdiklerine değinen Güneş, "Moskova Turizm Fuarı’na alternatif olarak gördüğümüz Ukrayna Kiev ve Azerbaycan Bakü’de yapılacak Turizm Fuarlarına da önem veriyoruz. Bu kapsamda her iki turizm fuarında da Manavgat -Side destinasyonu en güzel şekilde tanıtacağız. Hem konaklama sektörünün hem de Manavgat’taki ticaretin daha iyi gitmesi ve bu krizden etkilenmemesi için MATSO olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.