Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozüyük’ün 13. sentetik sahası törenle hizmete girdi

Bozüyük Belediyesi tarafından yaptırılan ilçenin 13. sentetik çim yüzeyli futbol sahası Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda düzenlenen tören ile hizmete girdi.Sahanın açılışı için okul bahçesinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Hasan...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozüyük’ün 13. sentetik sahası törenle hizmete girdi

Bozüyük Belediyesi tarafından yaptırılan ilçenin 13. sentetik çim yüzeyli futbol sahası Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda düzenlenen tören ile hizmete girdi.

Sahanın açılışı için okul bahçesinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, TSO Başkanı Buğra Levent, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Kahri İnci, okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Programda konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, konuşmasına Atatürk’ün ‘yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ sözleri ile başlayarak şunları söyledi:

“Biz bu eserde gerçekten katkı sağlayabiliyorsak, sizlere bir değer katabiliyorsak ne mutlu bizlere. Birçok okulda çocuklarımızın spor yapmaları, farklı etkinlik ve aktiviteler gerçekleştirebilmeleri için bu yatırımlara başladık. Tabi ki ilk 3-D sınıfımız ve zenginleştirilmiş kütüphanemiz ile birlikte Devlet okullarımızı özel okullarla yarışabilir bir seviyeye getirip sizlerin daha iyi yerlerde yer almasını istiyoruz. Öğretmenlerimiz eğitim konusunda ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Sizleri bir elmas gibi parlatmaya çalışıyorlar. Bizlerde o elmasın yol alma safhasında bir katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bizlere diyerek emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul müdürlerimize, başta Milli Eğitim Müdürümüz ve tabi ki Sayın Kaymakamımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sahamızın da ilçemize ve okulumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

“Açılışın ardından öğrenciler arasında açılışa özel dostluk maçı yapıldı”

Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunduğu ve çeşitli öğrenci gösterilerinin yer aldığı programın devamında hayır duaları eşliğinde protokol üyeleri tarafından sentetik çim yüzeyli futbol sahasının açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından öğrenciler arasında açılışa özel dostluk maçı yapıldı. Protokol üyeleri 3-D sınıfına geçerek burada okulun tanıtım videosunu izledi. Programın sonunda katılımcılara Bozüyük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu. Öğretmenler Odası’nda öğretmenlerle bir araya gelen protokol üyeleri öğretmenlere yeni eğitim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak görevlerinde kolaylıklar dilediler. Daha sonra okul bahçesinde öğrencilerle görüşerek sohbet eden Başkan Bakıcı öğrencilere yeni dönemde başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.