Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı üniversite öğrencileri ile buluştu

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen tanışma ve kaynaşma toplantısına katılarak üniversite öğrencilerle bir araya geldi.Bozüyük AK Parti Gençlik Kolları tarafından Yeni Mahalle...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı üniversite öğrencileri ile buluştu

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen tanışma ve kaynaşma toplantısına katılarak üniversite öğrencilerle bir araya geldi.

Bozüyük AK Parti Gençlik Kolları tarafından Yeni Mahalle Konağı’nda düzenlenen tanışma toplantısına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Bozüyük AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu öğrencileri katıldı. Öğrencilerin daveti üzerine toplantıya katılan ve öğrencilerle tek tek tanışarak her birine ilçemize ‘hoş geldiniz’ diyen Başkan Bakıcı gece boyunca öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin taleplerini ve isteklerini dinleyerek gerekli notları alan Başkan Bakıcı öğrencilerin sorularını yanıtladı. Bozüyük Belediyesi olarak pek çok kültürel etkinlikler gerçekleştirdiklerini, dolayısı ile Bozüyük’te güzel bir öğrencilik geçireceklerini belirten Başkan Bakıcı “Bizler Bozüyük Belediyesi olarak evlerinden uzakta bin bir zorluk içerisinde okumaya çalışan sizlerin her zaman, her türlü ihtiyacınızda yanınızdayız. Burada yalnız başınıza değilsiniz, sizler ailelerinizden sonra bize emanetsiniz. Hayatınıza yön verecek eğitim hayatınızda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın programı nedeni ile toplantıdan ayrılmasının ardından öğrenciler canlı müzik ve ikramlar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.