Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozkurtlar Süleyman’ı Dualarla Andı

İstanbul Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Türk-İslam ülkücüsü şehit Süleyman Özmen’i Eyüp Sultan Mezarlığındaki kabri başında dualarla andı.Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığına bağlı tüm İlçe Başkanlıkları...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Türk-İslam ülkücüsü şehit Süleyman Özmen’i Eyüp Sultan Mezarlığındaki kabri başında dualarla andı.
Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığına bağlı tüm İlçe Başkanlıkları ve teşkilat mensupları sabah namazında Eyüp Sultan Camisinde bir araya geldi. Sabah namazının ardından cami cemaatine çorba ikramında bulunan ülkücü gençler, sonra 21 Mart 1970’de Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencisi iken solcular tarafından şehit edilen Özmen’in kabri başında buluştu.
Ülkücüler, Süleyman Özmen’in kabri başında okunan Yasin-i Şerifi dinlediler, tüm şehitlerin ruhuna fatiha okudular.
Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım yaptığı konuşmada, Türk-İslam ülkücülerinin ilk şehidi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Ruhi Kılıçkıran’dan başlayıp, şuan kabri başında bulundukları Süleyman Özmen ile devam eden tüm şehitleri rahmetle andıklarını belirterek "Bizim neslimize ulaşıp Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile süren bu kutlu şehitler birer kutup yıldızı gibi gökyüzünde beliriyor. Ülkü Ocakları Vakfı dün ve bugün aynı istikamette ahlaklı, eğitimli, kültürlü bir gençliğin yetişmesi için kurumsallaşmış bir vizyonla emin adımla yürümektedir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.