Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozbey: “Balat adından söz ettirmeye devam edecek”

Başkan Burada karavanıyla Balat Mahallesi’ne giden Başkan Mustafa Bozbey, “Hayata geçireceğimiz projelerle Balat, adından fazlasıyla söz ettirmeye devam edecek” dedi.Bozbey’in karavanının bu haftaki durağı, Balat Mahallesi oldu. Balat...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 00:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozbey: “Balat adından söz ettirmeye devam edecek”

Başkan Burada karavanıyla Balat Mahallesi’ne giden Başkan Mustafa Bozbey, “Hayata geçireceğimiz projelerle Balat, adından fazlasıyla söz ettirmeye devam edecek” dedi.

Bozbey’in karavanının bu haftaki durağı, Balat Mahallesi oldu. Balat Mahalle Muhtarı Ersin Yetik ile karavandaki makamında görüşen Başkan Mustafa Bozbey, Balat’ın yapılacak projelerle birlikte adından fazlasıyla söz ettirmeye devam edeceğini ifade etti. Şehrin hızla gelişen ve nüfus artışının olduğu mahallelerinden birinin de Balat Mahallesi olduğunu belirten Başkan Mustafa Bozbey, “Burada, insanların mutlu, huzurlu bir şekilde imkân sağlayacak projeler hedefliyoruz. Hem demir yolu, hem otoban hem de deniz yoluna yakın olması, Balat’ın talep gören bir bölge olmasını sağlıyor. Bölgede yaşayanların, huzurlu, mutlu ve keyif alarak yaşamalarını öngörüyoruz. Hayata geçireceğimiz projelerle birlikte Balat Mahallesi, adından fazlasıyla söz ettirmeye devam edecek” dedi.

Bozbey, yoğunluğun olduğu bölgelerde yapılacak olan projelerin altına otopark yaparak, bu sorunu ortadan kaldırmayı planladıklarını söyledi. Başkan Bozbey, “Buradaki yapıları değerlendirdiğimizde, çoğunun otoparkı var. Ancak bundan sonra yapılacak olan yapılarda otopark konusunu daha ciddi şekilde gündeme getirebiliriz. Bir daireye iki otopark yaparak, bu soruna çözüm bulmuş olacağız” dedi.

Yapılacak olan spor alanları ve kentsel düzenlemelerle Balat Mahallesi’nin, yaşanılabilirliğiyle hem Nilüfer’in hem de Bursa’nın örnek mahallesi olmaya devam edeceğini belirten Bozbey, “Herkesin gülümseyeceği bir ortamı, hep beraber gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Taksi durağı modern yüzüne kavuşu

Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Lütfü Günenç ve Muhtar Ersin Yetik ile birlikte, Nilüfer Belediyesi tarafından yapılan ve tek tip taksi durağı uygulamasıyla modern yüzüne kavuşan Balat Taksi Durağı’nın açılışını da gerçekleştirdi.

Gün boyu çalışmalarını Balat Mahallesi’nde gerçekleştiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla da burada görüştü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.