Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boydak Holding kayyım heyetinden açıklama

Boydak Holding kayyım heyeti, Boydak Holding ve grup şirketlerinin faaliyetlerinin eskiden olduğu gibi kesintiye uğramadan devam edeceğini bildirdi.Boydak Holding kayyım heyeti tarafından yapılan açıklamada, "18.08.2016 tarihli Kayseri Sulh Ceza...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 22:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 22:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Boydak Holding kayyım heyeti, Boydak Holding ve grup şirketlerinin faaliyetlerinin eskiden olduğu gibi kesintiye uğramadan devam edeceğini bildirdi.
Boydak Holding kayyım heyeti tarafından yapılan açıklamada, "18.08.2016 tarihli Kayseri Sulh Ceza Mahkemesi kararıyla kayyım ataması kararı verilmiştir. Verilen karar gereğince Boydak Holding AŞ’ye avukat Ramazan Aslan, Bankacı Ramazan Erikli, Avukat Yurdagül Kezban Kılıç Aksungur, mali müşavir Mustafa Karakaya, Mali Müşavir Ahmet Ziya Beşparmak kayyım olarak atanmıştır. Kayyım heyeti olarak 18 Ağustos 2016 tarihi itibariyle Boydak Holding ve grup şirketlerinin faaliyetleri eskiden olduğu gibi bütün iş ortaklarımız ve paydaşlarımızla birlikte şirketlerimizin faaliyetleri her hangi bir kesintiye uğramadan devam edecek olup, tüm şirket çalışanları her zamanki gibi çalışmalarına devam edecektir. Boydak Holding yeni kayyım heyeti ile ülkemizin gelişimine destek olmaya devam edecektir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.