Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boydak Holding CEO’su Laçinel: “Son 5 yılın en büyük cirosunu yaptık”

Boydak Holding CEO’su Ertunç Laçinel, “Biz son 5 yılın en büyük cirosunu yaptık İstikbal, Bellona ve Mondi markalarında. Bu sadece geldiğimiz döneme ait değil bundan önceki 5 yılı da kapsayan bir başarı oldu” dedi.Boydak Holding CEO’su...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Boydak Holding CEO’su Laçinel: “Son 5 yılın en büyük cirosunu yaptık”
Boydak Holding CEO’su Ertunç Laçinel, “Biz son 5 yılın en büyük cirosunu yaptık İstikbal, Bellona ve Mondi markalarında. Bu sadece geldiğimiz döneme ait değil bundan önceki 5 yılı da kapsayan bir başarı oldu” dedi.
Boydak Holding CEO’su Ertunç Laçinel basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güvenlik işinin normalde ihale ile yapılması gerekirken ihalesiz bir şekilde Antalya’daki bir firmaya verildiği iddialarını yanıtlayan Boydak Holding CEO’su Ertunç Laçinel, “Gördüğümüz risk analizleri üzerine bazı acil müdahaleler yaptık. Bu acil müdahaleler sırasında da birkaç firmadan destek aldık. Bu firma da bunlardan bir tanesi. Şu anda halihazırda güvenlik firması ve güvenlikle alakalı bir değişiklik yapmış değiliz. Güvenlik belirtildiği gibi Kayserili yerel firmaların da katılacağı ihaleyle yapılacak. Bugün ya da yarın da bununla ilgili duyurusu da çıkmış olacak. Buradaki bazı operasyonlarda ciddi şekilde sıkıntılar oldu. Bu operasyonlar konusunda biz yaklaşık 1 aydır risk analizleri yapıyoruz. Bu analizlerde de hiç beklemediğimiz manzaralarla karşılaştık. Dolayısıyla acil müdahaleler yapmamız gerekiyordu. Bu acil müdahaleleri de yapabileceğimiz insanlarla gerçekleştirdik. Destek aldığımız firma İstanbul Metrosu’nun güvenliğini yapan bir firmadır. Yaklaşık yanında 3 bin personel çalıştıran bir firmadır. Dolayısıyla güvenilirliği ve sadakatiyle alakalı hiçbir problem yoktur. Biz buraya başka şeyler yapmaya gelmedik. Buraya, ticaret yapmaya geldik. Ticareti yaparken de elimizden geldiği kadarıyla da istihdamı koruyup artırmaya yönelik geldik. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Biz son 5 yılın en büyük cirosunu yaptık İstikbal, Bellona ve Mondi markalarında. Bu sadece geldiğimiz döneme ait değil bundan önceki 5 yılı da kapsayan bir başarı oldu. Ben bu vesile ile benle beraber ortak çalışan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah izin verirse Aralık ayında da son 5 yıllık ciro hedeflerini de aşmış olacağız. Yaklaşık FETÖ’den dolayı 42 bayimizle yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Bunlar da yüksek cirosu olan bayilerdi. Buna rağmen bu konjonktürde bu başarıyı elde edildiği için tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Biz 2015 yılı rakamlarını yakaladık, 2016’da da 2015’in rakamları üzerine yüzde 30 daha çıkmayı düşünüyoruz” dedi.
Boydak Holding satışı iddialarına da değinen Laçinel, “Satışa konu olarak çıkan 500-600’lük bir liste var. O bir danışmanlık. O danışmanlığın da belli bir adlandırılması var. Cumhurbaşkanı, Başbakan nezdinde bu şirketin satışıyla alakalı bir durumun nasıl olduğu söylenmiş. Dolayısıyla üst mercilerin söyledikleri ortada. TMSF görevini yapıyor, adaletli şekilde şirketlerin değerlendirmesini yapıyor. Değerlendirmesini yapmazsa olmaz zaten. Bunun için de açtığı bir ihale, o ihalenin de sonuçları. Ne olursa olsun bu şirketi aldığımızdan daha iyi bir duruma getirdik. Biz bunun için buradayız. Hata mutlaka yapabiliriz. Türkiye ekonomisi kazandıkça halkımız da kazanacak. Bizler yatırım yapacağız, yatırım yaptıkça istihdam artacak. Dolayısıyla bizim hedefimiz bu. Hep söylüyorum, ben buraya siyaset değil ticaret yapmaya geldim” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.