Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bowling etkinliğinde buluştular

Bursa’ da kan hastalıklarıyla mücadele eden çocuklar ile Çağdaş Öncü Okulları Sosyal Sorumluluk Klubü öğrencileri bowlingte buluştular.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2020 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2020 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bowling etkinliğinde buluştular

2013 yılında çocuk Hematoloji ve Onkoloji uzamını Yrd. Doç. Dr. Elif Güler Kazancı önderliğinde kurulan HETADER (Hemofili ve Talasemi Derneği) ve gönüllü öğrenciler çocuklara moral ve motivasyon amaçlı bowling turnuvası organize ettiler.

“Her şey bir kuş evi ile başladı” sloganı ile iki yıldır “Önce Hayat” programı adı altında kendi elleri ile ürettikleri kuş evlerini hayırseverlere ulaştırıp farklı projeler gerçekleştiren öğrenciler HETADER bünyesindeki arkadaşları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

 Ayrıca, HETADER Başkanı Yrd. Doç. Dr. Elif Güler Kazancı, "Dernek olarak gayemiz, ömür boyu devam eden, irsî kan hastalıklarından hemofili ve talasemi hakkında halkı bilgilendirerek hasta bebek doğumunun engellenmesidir" diyerek öğrencilere bilgi paylaşımında bulundu.  Kan ve kök hücre bağışının önemini vurgulayarak  “kan kardeşim olur musun” projesine destek vermeye davet etti..

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.