Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolu’da FETÖ operasyonunda 10 şirkete denetim kayyumu atandı

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, “Bolu’da FETÖ ile yürütülen soruşturmalar kapsamında 10 şirkete denetim kayyumu atandı ve 43 kişinin de mal varlıklarına tedbir konuldu” dedi.Bolu Valiliği’nde Vali Aydın Baruş başkanlığında...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, “Bolu’da FETÖ ile yürütülen soruşturmalar kapsamında 10 şirkete denetim kayyumu atandı ve 43 kişinin de mal varlıklarına tedbir konuldu” dedi.
Bolu Valiliği’nde Vali Aydın Baruş başkanlığında yapılan basını bilgilendirme toplantısında konuşan Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Fethulahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında 10 şirkete kayyum atandığını ve 43 kişinin mal varlıklarına el konulduğunu söyledi. Yurtseven, “Bolu’da FETÖ ile ilgili yürütülen soruşturmalar kapsamında 10 şirkete denetim kayyumu atanarak 43 kişinin mal varlıklarına tedbir konuldu. Kayyum atanan şirketlerden bazıları, Polat A.Ş, Tuna A.Ş., Nema A.Ş., Seray, Erat Mühendislik, Birlik Nakliyat, Varan İzolasyon, Daylan Petrol ve Erbay Petrol” dedi.
Başsavcı ayrıca, mal varlıklarına tedbir konulan 43 kişinin de kayyum atanan bu şirketlerin yönetim kurulu üyeleri ve başkanları olduğunu ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.